Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

USR Satu Mare: Today’s youth, Tomorrow’s Future – un eveniment de la tineri, pentru tineri

Sfârșitul trecut de săptămână a fost unul intens pentru echipa USR Tineret Satu Mare care a organizat evenimentul ”Today’s youth, Tomorrow’s Future”, un eveniment despre orientare în carieră, educație antreprenorială și educație financiară dedicat tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani.

USR Tineret Satu Mare este format din tineri studenți, angajați, antreprenori. Toți diferiți, dar uniți de același scop: de a face din orașul nostru o alternativă considerabilă de viitor pentru tinerii din Satu Mare. Știm foarte bine că azi, cei mai mulți tineri se visează antreprenori, însă mulți rămân blocați la stadiul de vis și dorință. De ce? Le lipsește curajul, le lipsește informația, le lipsește sprijinul și de multe ori, de ce nu, experiența în câmpul muncii.

Ei bine ”Today’s youth, Tomorrow’s Future”, a adus în fața tinerilor sătmăreni mai mulți antreprenori locali care le-au vorbit despre drumul lor în afaceri, despre drumul de la idee – la realitate. Le-au vorbit despre provocări, sacrificii, eforturi și satisfacții, iar la final nu au ezitat în a răspunde întrebărilor participanților. Cine au fost antreprenorii care au dat curs invitației? Ioana Călin – Designer vestimentar, Sergiu Bura – vlogger, antreprenor și fondatorul echipei e-sport ”One tap gaming”, respectiv Richard Ghicean – președinte interimar USR Tineret Satu Mare, florist antreprenor ”Florăria Ryol Events”.  De asemenea, Mihaela Radu – trainer și consultant în cariere a ținut o sesiune de patru ore despre orientarea în carieră. Ultima zi i-a adus în fața tinerilor pe deputații Cristina Prună, Claudiu Năsui și Radu Panait.

Prezenți la eveniment au fost și tinerii Organizațiilor USR Tineret Bucureși și Iași, care au făcut schimb de impresii cu tinerii sătmăreni prezenți la eveniment.

Evenimentele organizate de către USR Tineret Satu Mare abia acum încep, așadar toți cei dornici să se alăture unei echipe formate din tineri frumoși, ambițioși și harnici sunt așteptați să se îscrie pe https://www.usr.ro/inscriere/.

Sursa: USR Satu Mare

2 comentarii

  1. hastag Răspunde

    Am o mare nedumerire. Adică în poza de grup care parte este #tata și care este #mama? Sau încă nu s-a decis???

  2. Maci Laci Răspunde

    USR PARTID DE MIZERIE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.