Ultima actualizare: azi, 09:58

Naţionale

Comisia Europeană: România e pregătită să intre în Schengen

”E momentul să spunem Bine ați venit!”, a declarat comisarul pentru afaceri Interne al UE, în conferința de presă organizată, miercuri, după reuniunea Comisarilor pe tema extinderii Spațiului Schengen, referindu-se la România, Bulgaria și Croația, informează Digi24.

Bulgaria, România și Croația au dat dovezi că pot să gestioneze, au personal extrem de bine instruit și angajat, tehnologie, a explicat oficialul european.

România e pregătită să adere și UE este gata să o primească, a mai spus aceasta, transmițând același mesaj și pentru Bulgaria și Croația.

Decizia va fi luată în Consiliul JAI din 8 decembrie.


CITEȘTE ȘI

12 comentarii

  1. i luv romanistan Răspunde

    tara de cacat cu popor zombificat ce va trebuie schengen?

  2. Ioana Răspunde

    In veci.

  3. Schengen Răspunde

    Nu o sa intra romania in spatiul Schengen,fiindca Olanda si Suedia nu vei vota aderarea ,ei au si mentinut asta,si nu Comisia Europeana decide cine intra in spatiul Scengen sau cine nu
    ci tarile membre!!!

    • KIJFDTUG Răspunde

      Vreau să menționez că nici nu merităm intrarea.

      • Frit Răspunde

        Schengen se opreste la granita seculara a separarii estului de vest in functie de ce credeti?RELIGIA .Granita intre ortodoxism si catolicism.Nu am fost niciodata priviti cu ochi buni in vest din cauza ortodoxismului si comportamentului slav inclinat spre coruptie ,indisciplina ,tradarea aproapelui si slugarnicie.

  4. Jony Romano Răspunde

    Sengen, tza, tza, regeton
    Sala-a-a-a-a-m, tza, tza, regeton
    S-eee–e-ngen, tza, tza, regeton !

  5. Dacus Răspunde

    Un român de 44 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce și-a spălat picioarele într-o fântână arteziană, monument istoric, din centrul Romei. Bărbatul a făcut gestul în plină zi, foarte relaxat, sub privirile indignate a zeci de turiști și localnici aflați în trecere prin zonă.

    Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/ce-amenda-a-primit-un-roman-care-s-a-descaltat-si-a-inceput-sa-se-spele-pe-picioare-intr-o-fantana-istorica-din-roma-2155631

    Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.