Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Bătaie într-un bar din județ. Un client a schimbat melodia şi a început scandalul

Bătaie într-un bar din judeţul Satu Mare. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie într-un bar din judeţul Satu Mare după ce o persoană a schimbat melodia, şi a pus un cântec care nu era pe placul altora. Totul s-a terminat cu îngrijiri medicale şi condamnări. 

Potrivit informațiilor PortalSM, totaul s-a petrecut în data de 17.04.2021, în jurul ore 21.30, în interiorul unui bar din localitatea Poiana Codrului şi a pornit de la o melodie.

În localul respectiv clienţii hotărăsc ce muzică să asculte, iar la un moment dat un bărbat a hotărât să pună el o melodie. La scurt timp, un alt bărbat a mers să schimbe melodia. În acel moment cei doi au început să se certe și să facă un scandal. S-au bătut atât în interiorul barului cât şi în afară. La faţa locului a ajuns şi poliţia, iar victima a avut nevoie de mai mutle zile de îngrijiri medicale.

A urmat un proces care s-a finalizat în această săptămână. Unul dintre agresori a primit o amenda penală de 2.400 lei iar cel de-al doilea, fiind minor, este obligat să efectueze o pregătire civică de două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.