Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe b-dul Cloșca. În stare gravă la spital

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. La data de 15 decembrie, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 49 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi acroșat o femeie, de 51 de ani, din județul Satu Mare, care, în calitate de pieton a traversat drumul public pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaje rutiere.

În urma evenimetului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată celor două persoane implicate în eveniment, le-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.   

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Mai da inca nu v-ati saturat de lovit pietoni pe trecere?P…sti cu permis de conduere care meritati sa conduceti numai roaba prin santier sau la voi in curte sau in apartament daca stati la bloc.Organul de politie a dus si victima accidentata grav la probe de sange si daca cumva a gustat un pahar de vin(ceva normal pe vremea asta)o sa fie vinovata pentru ca ma…ru cu carnet a luat-o din plin pe trecerea de pietoni?!Nu cumva tot voi i-ati inmanat permisul,nu cumva a dat examenul cu oragnul in masina?Daca nu,atunci a luat permisul stim noi cum!!Prietenii stiu si ei.STOP accidentearea pietonilor pe trecere,singurul loc prin care trebuie sa treaca,,IN SIGURANTA”.Restul sunt bla-bla-uri.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Mă Ghiță, stai calm, nu te ambala că ți-a crăpa vreo venă în cap și-i paraliza!
      Mersul pe stradă, chiar și în stare de avansată ebrietate este legal și nu aduce după sine anularea unui drept, acela de a trece strada pe trecerea de pietoni!
      Boul de șofer și-a fufut carnetul înainte de sărbători!
      Din partea mea, îi doresc să pățească la fel fiecare membru al familiei sale tot așa, să fie lovit de vreun tâmpit pe trecerea de pietoni, până s-or învăța să respecte pietonii!

  2. 007 Răspunde

    Mai alde Gheorghe,nume ce in folclorul popular este asimilat cu (Gheorghe )nume de prost, Vasile nume de bou si Ion nume de sluga.Tu-voi, doi de Gheorghe,unul mai,,dastept”decat altul,ati ajuns la concluzia ca conducatorii auto,recte instructori/examinatorii sunt vinovati,iar pietonii prosti si batrani,daca nu cumva este un pleonasm(atentie eu am 68 de ani),nu trebuie sa se asigura deloc, si pot traversa cu telefonul la ureche,pe bicicleta(ia vedeti ,parca ieri un biciclist a fost ,,mangaiat” de catre o masina pe trecere ,desigur ,el era pe bicicleta,da na ,in ochii prostilor tot soferul trebuia sa-l fereasca pe bou,ca de aia s-a constituit asociatia BOILOR ,chiar si la comentariile portalului),deoarece DOAR CONDUCATORII AUTO AU OBLIGATII si RASPUNDERI la trecerea de pietoni,iar prostii si/sau,, animalele”… au cale libera catre spital si/sau cimitir,nu-i asa?!
    Mai clar,cum poti sa-ti lasi viata cand traversezi soseaua ,fie trecere sau nu, in mainile(atentia-neatentia)unui sofer, posibil baut,drogat,neatent si sa nu te asiguri ca o poti face in siguranta si mai mult decat atat, tu pietonule STIIIND ca nu ai nicio protectie,daca nimeresti peste un sofer la fel de neatent si indiferent ca tine.
    P.S.1.Comentariile mele doresc sa avertizeze ca societatea moderna este din ce in ce mai AGASANTA si OSTILA cu cetatenii INDIFERENTI ,AROGANTI , MEGALOMANI si RATACITI.Vad si in comentariile de pe Portal, asocierea unei turme idioate, incapabile sa analizeze(faca diferenta intre) CAUZA si nu EFECTUL, si desigur ,sa faca propuneri/dezbateri obiective ,prin care sa se poate REZOLVA CAUZA,atat cat se poate si nu atacand alte opinii pertinente la TEMA.

    • Gheorghe & Vasile & Ion Răspunde

      Sclavule ,sa te pis in cur din partea tuturor romanilor din folclor. … mos infect.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Bă Geims Bolond, dacă nu u cunoști, taci nabii din fleancă! Ce să zic, mă piș pe cei 68 de ani ai tăi!
      La ce concepții ai, ai consumat resursele universului degeaba atâta amar de vreme! Recomand să oprești risipa!

      • sheps Răspunde

        Nu știu ce ai înțeles din ce a scris omul ăsta. A zis doar că aveți grije cu toții de voi indiferent în ce calitate circulați. Sper că nu ai permis că din ce se pare ești un real pericol pe șosele dacă te ambalaezi așa repede de la orice mărunțiș. Calmo fratello, calmo. Bea un sheps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.