Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Șofer surprins pe contrasens în sensul giratoriu de pe strada Botizului din Satu Mare

Un autoturism a fost surprins pe contrasens în sensul giratoriu de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Imaginea a fost surprinsă, astăzi, 16 decembrie. 

Se pare că unii conducători auto nu au înțeles încă exact cum se circulă în sensul giratoriu. Șoferul surprins, astăzi, în sensul giratoriu a mers liniștit pe contrasens până când s-a întâlnit cu mai mulți conducători auto care circulau regulamentar și care au început să îi dea ”flash-uri”. Trecătorii, în schimb, surprinși de imagine, au început să facă fotografii.

7 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    cand esti crescut la london….

  2. Gheorghe Răspunde

    Prostavanu,bolovanu nu o bagat de sama ca,,toata lume ghina numa io ma duc”.Jos permisu mai vere si treci si tu la condus de roaba ca nu esti bun la altceva daca faci asa greseli de mai mare rusinea.Bine ca nu ai dat bot in bot cu altul care-si vedea de drumul lui regulamentar.

  3. Pista Răspunde

    Și v-ati ambalat când zilele trecute cineva zicea ca satmarenii sunt cei mai prosti șoferi. În decurs de aproximativ 2 luni presa a prezentat fără număr asemenea cazuri de panarame dobitocesti. Asemenea calamități umanoide ne fac reclama!

  4. Dia-sporii Răspunde

    ATENȚIE SĂTMĂRENI, SE ÎNTORC STRĂINEZII!!!
    PERICOL!!! PROȘTII SE ÎNTORC!!

  5. .... Răspunde

    Ce-l mai prosti din lume satmareni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.