Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Metodă inedită de a învăţa copiii să facă economii, la o şcoală din Satu Mare

Metodă inedită de a învăţa copiii să facă economii, la o şcoală din Satu Mare. Elevii şcolii Ion Crangă din Satu Mare sunt învăţaţi să facă economie la electricitate prin desene făcute lângă întrerupătoare. Întrerupătoarele au prins viață prin desenele creative realizate de profesoara de arte plastice Szilvia Bórbely, copiilor reamintindu-li-se astfel rolul acestora.

Şi stingătoarele au prins viaţă, fiind accesorii pentru personaje.

“În școala noastră, ce poartă numele povestitorului din Humulești, până și pereții spun… povești! Campania de conștientizare a nevoii de economisire a resurselor a devenit, astfel, mai de impact.

Întrerupătoarele electrice, hidranții ori stingătoarele “au prins viață” cu ajutorul talentului și disponibilității doamnei profesoare de educație plastică Szilvia Bórbely, căreia îi mulțumim!”, au transmis reprezentanții școlii Ion Creangă.

6 comentarii

  1. dosar@penal Răspunde

    pentru politicieni nostri retardati cand ?

  2. c-block Răspunde

    @H&R, apoi eu acum ce să fac dacă filmul a fost lansat în 1966 când asta chiar era o sumă foarte mare inclusiv în vest? Înseamnă că totuși am evoluat întru propășirea noastră (vorba toarășului 🤮 C.) dacă asta se consideră mărunțiș pentru ei, nu?😵😱😠😲🤮

    • H&R Răspunde

      @c-block
      Ai nostri ( adica si ai nostri vezi cazul Eva Kaili) fura la melodie.
      Melodia este de la Guta parca, “Fara numar, fara numar…”

      • c-block Răspunde

        Ai noștri vin tare din urmă și mereu au impresia că trebuie să recupereze față de ei. Este un comportament absolut toxic și care nu duce nicăieri. Ce își închipuie? Când vor fi chemați în față la big boss cel de sus (să fie clar, nu la cel pe linie de partid mă refer) atunci cu o atenție și cu ceva plicuri rezolvă și mai stau pe capul nostru???? Au deja de toate! Ce mai vor? Că deja și-au băgat și aer condiționat și cablu TV la locul de veci! Nu se mai satură odată? Mai vor și toaletă dată cu aur și acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.