Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Şi-a bătut vecina de 79 de ani cu tigaia, apoi a luat-o la şuturi pe fiica ei

O femeie din judeţul Satu Mare a fost condamnată la amendă penală după ce şi-a bătut vecina de 79 de ani cu tigaia iar apoi a agresat-o şi pe fiica acesteia care a venit să îi ceară socoteală.

Potrivit informaţiilor PortalSM, incidentul s-a petrecut în februarie 2021, dar condamnarea a fost dată în această lună.

Totul a început de la un teren. Agresoarea a intrat în casa bătrânei de 79 de ani pentru a-i cere anumite explicaţii, iar când aceasta a spus că nu îi datorează nimic pur şi simplu a lovit-o cu tigaia pe care o avea în mână, după care i-a aplicat şi alte lovituri, fiind căzută la pământ.

În tot acest timp, bătrâna era în convorbire telefonică şi fiica ei, care a auzit tot ce s-a întâmplat şi a pornit imediat spre aceasta. Venind să vadă ce a păţit mama ei, şi pentru că a văzut-o pe agresoare în curte, s-a dus la ea să îi ceară explicaţii, doar că a fost agresată şi ea, agresoarea a tras-o de păr şi a trântit-o la pământ.

Bătrâna a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale iar fiica acesteia de 2-3.

După mai bine de un an şi jumătate, sentinţa a fost dată. Agresoarea a primit o amendă penală în valoare de 4.725 de lei şi este obligată la plata unor despăgubiri în valoare de 4.000 de lei către bătrână şi 2.000 de lei către fiica acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.