Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Moment emoționant! Cerere în căsătorie de Ziua Națională, în Satu Mare

Moment emoționant de Ziua Națională a României în centrul municipiului Satu Mare, chiar înainte de debutul manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie.

Cerere în căsătorie în centrul Sătmarului, în fața a sute de sătmăreni ce așteptau să asiste la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Andrei Pop, soldat din Batalionul 52 Geniu Tisa, și-a cerut în căsătorie iubita. Viitoarea mireasă, Paula Petric, a spus un ”DA” hotărât, momentul fiind unul de-a dreptul emoționant.


16 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Casă de piatră dar să faci așa ceva cu toată dragostea din tine și exact de sărbătoarea națională când ești și în formație mi se pare totuși puțin deplasat. Ați văzut așa ceva prin alte părți? Nu cred. Este un moment solemn și se tratează ca atare. Fiecare la momentul și locul lui.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      E la mare moda chestia asta, asa e si el vedeta 5 min. Cealalta fitza e aceea de a vb cu mireasa la o nunta, ca aceea sa se prefaca doar ca arunca buchetu si apoi sa il duca direct viitoarei “doamne”. Astea doua sunt in voga, inca, pe tiktok. Nimic nou, si nimic personalizat. Atata s-a putut,

      • România reală Răspunde

        @Vulpe, dar totuși să faci așa ceva la o ceremonie oficială la ziua națională a țării mi se pare deplasat rău! Nu am eu cu ei nimica dar astfel de evenimente sunt de familie și se tratează ca atare. Altfel cazi în derizoriu și transformi un moment intim în circ ieftin. Eu dacă făceam așa cu soția la momentul respectiv îmi făcea buchetul guleraș și mă trimitea în origini. Repet, nu am eu cu ei nimic și le doresc cele mai bune.

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          Am lasat cumva impresia ca scuz sau inteleg gestu tilicarului? Ziceam doar ca pe langa ca e penibil, e si limitat la zona artistica a mansardei.

          • România reală

            Nu, deloc. Mă gândeam dacă ar face cineva asta de 4 iulie prin State la paradă sau la defilare la Arcul de Triumf de la Paris ce ar fi. Dar ca să vezi nici nu se întâmplă! Trebuie să conștientizezi de ce te afli acolo și nu trebuie să amesteci/încurci lucrurile. Încă odată nu am eu cu ei nimica dar așa ceva nu faci. Părerea mea personală. Și văd că nu sunt singur cu asta.

        • Vasi Răspunde

          Esti comunist rau frate! Nu te vad bine

          • Vulpea bi-polara

            Comunist? Dimpotriva, dureros de realist omu. Raportat la “valorile” tilicarului, anu viitor isi bate nevasta de 1 decembrie, ca doara si asta r firesc in gradina maicii domnului.

  2. kuku Răspunde

    Casa de piatra!!!!!!

  3. Fasz Răspunde

    Niște țărani.

  4. Pistike Răspunde

    Cam tot atâta va ține și căsnicia, cât a ținut momentul de faimă, 5 zile 😂😂😂

  5. Ilie Răspunde

    Casa de piatra!

  6. simtul ridicolului Răspunde

    …daca-l ai bine, daca nu-l ai nici nu simti.

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Nu știu dacă codul de conduită militară permite așa ceva cu AK 47 la spate indiferent că era vorbit cu comandanții dar treaba lor. Eu sigur nu făceam așa spectacol. Dar m-am uitat fugitiv pe f.book și sunt lămurit.
    Inclusiv cu faptul că totul a fost regizat cu luni bune și pregătit. Niște superficiali. Casă de piatră le doresc dar oameni buni mai puneți mâna pe carte că s-ar putea să vă folosească! Că ce posedați e cam subțire! Asta spun fără supărare. Totuși care este/a fost evenimentul???? La anul faceți în fața formației botezul??? Că așa ar veni!😱😱😱

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Zici ca era regizat din timp? Si io care speram ca la defilarea din 24 ian va scoate sa flurure in public cearseafu patat, cu dovada neprihanirii nevesticii.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Să știi că e posibil. Dar acum ce rău ai fost le-ai furat ideea. În numele cetățenilor onești și cu bun simț al urbei te felicit, să știi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.