Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Medicul nesimţit va fi dat afară de la UPU Satu Mare! “Nu are ce căuta în medicina umană”

Medicul nesimţit de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va fi dat afară. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat astăzi că s-a pornit procedura de “destituire definitivă” deoarece acest om “nu are ce căuta în medicina umană”.

Acel medic a fost o dată dat afară din spital, dar instanţa l-a repus în funcţie. Acum s-a pornit din nou procedura de destituire definitvă. Să nu uităm că Unitatea de Primiri Urgenţe nu este dirijată de consiliul nostru de administraţie. E o unitate de sine stătătoare în interiorul spitalului, nici măcar managerul spitalului nu poate să le scrie procedurile. Din păcate acolo sunt anual peste 60.000 de cazuri şi ajunge la 59.999 să fie rezolvate cum se cade şi ajunge un astfel de caz. Este de neconceput. Se ştie, e greşitor cu ghilimelele de rigoare, cel care nu are comportament adecvat, cel care nu are ce căuta în medicina umană din punctul meu de vedere. Se ştie de problemă, s-au luat măsuri, a fost înlăturat dar şi-a câştigat drepturile”, a spus Pataki Csaba.

Cazul medicului respectiv a fost readus în atenţia publică de către o mamă a cărei copil a aşteptat aproape 6 ore la urgenţe. Mama a transmis întreaga poveste către PortalSM.

Aici găsiţi mai multe detalii:

11 comentarii

  1. Francisc Răspunde

    Daca este unitate de sine statatoare si nimic nu le poate veni de hac acestor specimene ,inseamna ca daca vreun nebun ajunge acolo nimeni nu-l va putea da afara ??!!

  2. Poțoki Răspunde

    Bă Poțoki analfabet esti, fara ghilimele! Gresitor nu exista ca si cuvant in limba romana, nici cu ghilimele,nici fara! E rusine băi osănză care esti sa nu sti sa te exprimi corect gramatical, ca ai facut scoala in limba romana, tu zici ca si facultate!Și pe deasupra ai si cea mai inalta functie din judet! Cat despre căcănaru ala de doctor, hai sa-l dati intai afara ( oricum va da in judecata si justitia a avut alta parere) si apoi comunica-ne ca l-ati dat! Pana atunci o sa mai infuleci vreo 10 porci…si tu si el…

    • H&R Răspunde

      greșí (greșésc, greșít), vb. – 1. A păcătui. – 2. A face rău, a face o faptă rea, a vătăma. – 3. Despre femei, a cădea în păcat. – 4. A se înșela, a greși. – Var. (înv.) agreși. Mr. agîrșescu, megl. grișos. Sl. grĕšiti (Miklosich, Lexicon, 147; Cihac, II, 128; DAR), cf. bg. grešŭ, sb. grešiti, rus. grešiti. – Der. greș, s. n. (greșeală; păcat; înșelare, abatere; brazdă greșită; aguridă), din sb. greš (Bogrea, Dacor., IV, 822; din sl. grĕchŭ „păcat”, după Miklosich, Slaw. Elem., 20; Miklosich, Lexicon, 147 și Cihac, II, 128; postverbal de la greși, după întrebuințare reprezintă un cuvînt diferit, provenind din lat. *agretius); greșeală, s. f. (faptă care constituie o abatere de la adevăr; păcat; înșelare; defect), cu suf. -eală; greșitor, s. m. (înv., delicvent); negreșit, adv. (cu siguranță, fără îndoială); preagreși, vb. (înv., a păcătui), pe baza sl. prĕgrĕšiti.

    • Țoki Răspunde

      De zicea Kozma la fel erai în al nouălea cer că mamă-mamă ce deputat deștept avem că face glume cu jocuri de cuvinte! Nu-i așa puiucul lui mami?
      Toată situația se datorează tâmpitului de Arafat care a scos SMURD-ul și UPU și l-a trecut într-un fel sub jurisdicția lui. Dacă doftorul aista a mai fost dat afară și tot a revenit cam dai seama cam ce pile poate avea!? Că reclamații găsești pe seama lui în ziare cel puțin din 2017 într-una! Și românul e cam supărat pe multe dar și rabdă. Ca să ajungi până în halul ăsta ai mult de tras ca să-ți bați joci temeinic de meserie și de jurământ.
      Propun că de tot vrea să mai fie doctor să fie trimis la morgă ori INML. Că acolo măcar nu mai moare din cauza lui pacientul. Ce ziceți?

  3. Adi Răspunde

    La fel ca el mai sunt câtva medici nesimțiți și ordinari, plus zeci de asistente curve și indolente care trebuie să fie date afară, iar managerul destituit imediat .
    Doar așa o să fie cât de cât puțină ordine în spital .

  4. Vessels Răspunde

    Avem un sistem profund corupt la SATU Mare ,mulți trebuie sa plece de acolo pentru a creste calitatea serviciilor către populație

  5. Catacencu Răspunde

    Domnule Raul Pop, in primul rand, pe dumneavoatra va apreciez mult pentru ca ati reusit sa absolviti facultatea de medicina cu specializare, rezidentiat, in medicina de familie.

    Cum ati absolvit, unde, de ce, cum, si ..ce s-a intamplat dupa?, nu este problema mea.

    Cum personal nu v-am cunoscut nu-mi permit sa fac aprecieri.

    Sunt recunoscator ca nu mi-a dat Dumnezeu sa ajung pe mana dumneavoastra.
    Poate si pentru ca nu a fost cazul, pana in prezent.
    Cu privire la viitor ma simt descurajat.
    Am aproape de mine oameni care au avut nenorocul sa va fie pacienti si nu le-a fost deloc usor. Inteleg ca este si problema multor altora, care, fie n-au stiut fie n-au avut incotro, astfel ca au trecut prin experienta vietii lor…
    Nu doresc sa dezvolt. Consider ca, daca colegiul medicilor din Satu Mare, inca, are un dubiu cu privire la “problema” la care trebuie sa mai dea o rezolvare, poate ar fi util sa solicite,in mod public, satmarenilor sa-si aduca aprecierile conforme sau neconforme, cu privire la serviciile dlui doctor Raul.
    Oricum dansul s-a aflat si se afla in serviciul public, iar problema in sine a devenit una de neocolit. Nu cred ca mai poate fi musamalizata.

    Cat priveste reactia dlui Pataki, cred ca este una pozitiva, exceptand faptul ca, in functia pe care o detine, ar fi trebuit sa cunoasca rolul institutiilor si sa nu amestece fara rost DSP intr-o chestiune in care nu are atributii. Atminterea am putea crede ca are interese mai putin ortodoxe.

    in rest numai de bine, domnului doctor Raul Pop, si tuturor satmarenilor un an nou mai bun cu sanatate maxima!

  6. Vasile Răspunde

    Nicaieri nu scrie numele doctorului, doar cineva stie de Raul Pop, oare despre el e vorba? Interesant… numai ca in cazul ca ajunge veterinar va fi muscat de caini si zgariat de pisici…

  7. John Doe Răspunde

    Oare presa de ce nu scrie ca acest “doctor” a fost tolerat atata vreme pe motiv ca a fost adus/pus acolo de catre un consilier local?

  8. 007 Răspunde

    Stati calm,la un popor de boi si asfaltul vopsit verde este iarba,iar cand constata ca e asfalt,incep sa mugeasca si sa se balege (si)pe portaluri…in rest liniste si de la capat, Ca na…DOAR ACEST ,,ASFALT” IL VOTAM si acceptam de 32 de ani FARA SA NE REVOLTAM,doar comentam cu subantelesul logicii,cum ca-n tara asta toti,sunt neam de curve si de hoti ?!.!

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Cum il cheama pe taran??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.