Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Primăria Carei îi amenință cu amenzi pe cei care taie porcul pe podeț

Primăria municipiului Carei îi amenință cu amenzi pe cei care taie porcul pe podeț. Sancțiunile pot ajunge până la 500 de lei.

Poliția Locală Carei roagă locuitorii din municipiu să nu mai sacrifice porci sau alte animale pe domeniul public. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Local Carei, sacrificarea animalelor pe domeniul public se sancționează cu amenzi cuprinse între 200-500 de lei.

Poliția Locală va intensifica controalele și îi va amenda pe cei care vor fi surprinși că încalcă această prevedere.

13 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    DAR UNDE SĂ-L TAIE MANCAMNIATI CARICIU DE GUNOAIE ORDINARE!!!!

    • H&R Răspunde

      În mijlocul șoselei, să vadă austriecii și olandezii că suntem pregătiți pentru zona schengen. 🤣

  2. H&R Răspunde

    Olandezi si austrieci sa isi vada de mortaciunile lor, noi avem traditiile noastre, scuzatima pentru comentariul de mai devreme, ma scapat mama in cap la nastere plus ma-m nascut fara vreme

    • H&R Răspunde

      @H&R fals ai uitat sa scrii ca furi nickuri, ca ase se practica in Romania. Daca nu furi nici nu esti roman. Hotia iti place la nebunie. Si asa vrei in spatiul schengen? No way! Mai repede intram in Uniunea Sovietica cu sovinismul si cu comportamentul tau. De fapt asta vreti.

  3. H&R Răspunde

    Da cine te obliga pe tine ba “civilizatule” si sfintul lumi, sa stai pintre hoti si talhari. Dute ma invartindute in lumea civilizata, ca acuma esti liber, nu te mai chinui pe aicea ca nu are rost. Sau poate esti unul din aia ca cei de teapa ta care se cred superiori

  4. Gheorghe Răspunde

    Cum unde sa-i taie?In mod normal ar trebui taiati intr-un loc special amenajat dar nu in strada pe podete sau unde circula masinile la doi metri de scroafa ta proaspat bontalita.De ce sa nu tai in curte,de ce sa deranjezi pe altii,de ce sa arunci mizeriile si fecalele in santuri,de ce sa fii necivilizat cand este atat de simplu sa fii om cu scaun la cap??!!No da bine faceti ca taieti pe podete ca si asa amenzile au fost putine anul acesta si este nevoie de ceva bani de ca(ca)douri de kereskeny&co,…prietenii stiu de ce!Da-i inaite cu taiatul pe podete(vrem pe podete,vrem pe podete),in strada,in centrul giratoriului sa stie lumea ce clisa(slana)bagi tu tot anul la burdihan.

  5. 007 Răspunde

    Intradevar este o traditie,dar una generata de ingradirea drepturilor si limitarea averii cetatenilor in perioadele IOBAGIEI imperiale AUSTRO-UNGARE si a COMUNISMULUI,cand erau obligati sa achite multe dari catre stat in animale si cereale.In consecinta ,oamenii taiau porcul pe podul de la ulita ca sa arate/laude concetatenilor si asupritorilor, ca sunt si ei cineva…Desigur, azi trebuie sa fii foarte,dar foarte limitat, sa transezi porcul pe podul de la ulita, sau sosea,unde praful poluat cu fecalele si urina animalelor se depune pe carne si nu constientizezi minimul element de igiena necesar.Dar vorba lui Jean de la Fontaine,,Nimeni nu e destul de inteligent ca să-l poată convinge pe un prost că e prost.”
    P.S.1.Am vazut aceste aspecte in aproape toate satele si comunele judetului cu cetateni de toate etniile,romani,unguri,sasi,rromi,etc,etc…asa ca mai lasati-ma cu tampenia,ai nostrii sunt mai civilizati.
    P.S.2.In rest sunt deacord ca institutiile statului ar trebuii sa OBLIGE-SFATUIASCA PROSTI( ,romani,unguri,sasi,rromi)la minimul respect IGIENIC fata de familia lor si chiar de ei insasi.Dar cum societatea nu are prosti ,nu-i asa,eu as desfinta institutiile statului.

  6. .... Răspunde

    Da ma desteptilor care comentati ca parinti sau bunicii nostri inclusiv ai vostri au murit ca au taiat porcul an de an la fel ,si nu au murit de la igena. Pacat ca au facut niste destepti ca voi

  7. 007 Răspunde

    Mai puncte de suspensie(doar trei la numar asa spune cartea) nu se combină cu punctul final,al patrulea de exemplu. Dacă o propoziție se încheie cu puncte de suspensie, un al patrulea punct, cel final, este inutil.Deci tu ,,patru puncte”in societatea sec XXI esti INUTIL.absurd ,retrograd si medi(ocru)eval,mai clar,daca parintii nostrii si bunicii au fost limitati in(la) timpul lor,pentru neuronul tau,este periculos ca in secolul XXI sa NU devii mai civilizat,mai inteligent si DESIGUR MAI CURAT,nu-i asa,Neanderthalule ?

    • Romanistan citizen Răspunde

      @007, acum fără supărare dar părinții noștri puteau tăia porcul cam unde doreau că praf nu prea era că nici trafic auto nu era. Dar nu-i înțeleg pe oameni. Acum carne vor să mănânce sau scot afară la șosea ca să și le condimenteze cu gaze de eșapament înainte de a le băga în saramură? Ăștia sunt minunea țării și ăia care au tăiat porcul pe bloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.