Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmăreanul care a omorât 3 oameni pe podul de la Ovidiu, dat în judecată de firma de asigurări

Bărbatul, de 35 de ani, din Negrești-Oaș, care a omorât trei persoane pe podul de la Ovidiu (două femei şi un copil), a fost dat în judecată de firma de asigurări, informează ziuaconstanța.ro.

Generali Romania Asigurare Reasigurare SA îi cere pârâtului să plătească suma de 2.528.613,18 lei reprezentând c/v despăgubirilor achitate de reclamantă în dosarele de daună nr.20191130016-R, nr. 20191130017-R, 20191130018-R., dar și suma de 273.636,44 lei reprezentând dobânda legală penalizatoare calculată asupra debitului principal conform art.3 alin. 3 din OG nr.13/2011 de la data de 06.06.2019 până la data de 26.03.2021 şi la plata în continuare a acestei dobânzi calculată de lada de 26.03.2021 până la data achitării efective a debitului principal.

Cererea firmei de asigurări a fost deja soluționată de  Tribunalul Satu Mare prin admiterea acțiunii.

Nemulțumit, bărbatul a contestat decizia tribunalului la Curtea de Apel Oradea, instanță care, la finele lunii trecute, a decis ca dosarul să fie rejudecat de Tribunalul Satu Mare.

Șoferul a fost trimis în judecată și ulterior a fost condamnat la opt ani de închisoare, aceasta fiind una dintre cele mai mari pedepse pentru ucidere din culpă date la Constanța.

Filmul accidentului

Potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa, un autoturism marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa, iar pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu a pătruns pe contrasens, unde a acroşat, cu partea stânga-faţă, un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar din sens invers. În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat, iar evenimentul rutier s-a soldat cu decesul conducătoarei auto, al unei fetiţe de trei ani, copilul acesteia, şi al mamei conducătoarei auto, precum şi cu rănirea unei alte femei, toate din autoturismul care circula regulamentar. Mama şi minora sunt din Constanţa, iar bunica din localitatea Nicolae Bălcescu şi toate se aflau în autoturismul Hyundai.

 

13 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Acest caz ar trebui predat judecătorilor care tot îi iartă și îi găsesc scuze celor care fac accidente de circulație grave. Și acest individ a tot făcut înainte de asta fel de fel de boacăne mici sau mai mari în trafic. Dacă era sancționat când trebuie și cum trebuie nu se ajungea ca să omoare pe acel pod trei oameni absolut nevinovați. Băgați asta de seamă! Acum în cazul acesta e târziu dar câți astfel de șoferi kamikaze mai așteaptă să le vină rândul? Foarte mulți!

  2. KIJFDTUG Răspunde

    oare si cu romanasul asta va mandriti dragi stapani de tara ????????????????????

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Gunoiul asta trebuia sa ia inchisoare pe viata. FMM

  4. Fmm Răspunde

    Eu nu inteleg un lucru: firma de asigurare este platita sa isi asume riscul, nu? Daca acum ii cere banii platiti de ea pt cele intamplate, inseamna ca si noi putem cere banii inapoi daca am platit polita si nu am provocat daune? Cam asa rezulta… Altfel ce este firma aia? Una care te-a imprumutat doar sa platesti daunele si acum vrea banii inapoi cu dobanda! Fmm…

  5. Valahu Răspunde

    Ce fapte mai berbecule ! Cine a luat apararea aici criminalului,de ce te legi de tot ce este Romanesc voi nu aveti gunoaie destule in neamu vostru ?

    • Valahu Răspunde

      Berbec sunt eu ca jignesc pe altii pe care nici nu-i stiu dar presupun niste lucruri fara nici o dovada. Ca daca stam si ne uitam atent la comentarii se vede foarte clar ca eu am inceput jignirea si asta fara nici o acoperire. Mare bou mai pot fi! Cred ca ma retrag la cotet langa dansa sa adulmec inca niste amestecata. Ce bine voi dormi dupa aia!

    • @Valahu Răspunde

      De vină sunt morții? Că căutau pe pod și blocau accesul? Nemaiauzit! După tine toți pietonii ar trebui exterminați? Nici netul nu-l meriți, marș la saivan că acolo ți-e locul, animalule! Și când mă gândesc că probabil ai și drept de vot !!!!!????

      • Valahu Răspunde

        Mai bizgoras nu ai curajul sa-ti folosesti numele .Tute dracului migrator imputit !

        • @Valahu Răspunde

          Mamaligar, stai cuminte acolo unde te-am lasat. Iar ai halucinatii? De unde scoti asta ca daca cineva nu e de acord cu tine atunci sigur e ungur? Mars la spalat buda ca acasa nu vroiai sa faci asta asa ca te-ai dus la frantuji sa le speli boasele! Cine practica transhumanta de doua ori pe an, ia zi! Cine tot migreaza prin toata lumea ca nu-si gaseste locul? Ca odata te va lasa careva sub un pod si acolo te va uita! Crezi ca vei lipsi cuiva? Apropo,tu ai curaj sa-ti folosesti numele valahu? Sau asa este trecut in buletinul tau provizoriu, ca nici domiciliu stabil nu ai? Asa te cheama, Valahu Migrator?

  6. Valahu Răspunde

    Că eu sunt curagios doar că mi s-a gătat făina de mălai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.