Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Un sătmărean și-a bătut mama în Ajunul Crăciunului. S-a dus la ea acasă şi a agresat-o

După ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, un bărbat din Satu Mare a mers în noaptea de Ajun de Crăciun la mama lui, și în urma unor discuții, a amenințat-o și a agresat-o pe femeie, potrivit informațiilor PortalSM.

În data de 23.12.2022, bărbatul a avut o discute contradictorie cu mama lui, discuție care a dus la agresiuni fizice. El și-a amenințat mama, a lovit-o și a încercat să o lovească cu capul de chiuvetă. Auzind zgomote puternice, vecinii au intrat în apartamentul femeii, moment în care fiul violent a plecat din apartament, însă s-a reîntors în aceeași zi, la interval scurt de timp, manifestându-se în continuare violent și amenințându-i pe toți cei prezenți.

În urma incidentului, femeia a depus cerere pentru un ordin de protecție împotriva fiului ei.

Bărbatul a recunoscut actele de violenta, însă consideră că emiterea ordinului de protecție este necesară pentru o perioadă mai scurtă de timp, mai exact o lună de zile. El s-a scuzat precizând că în seara incidentului, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Fire-ai al naibii de golan,da dacă erai băut de ce nu ți-ai făcut seppuku,sau sa te arunci în Someș ca te înțelegeam,, ca am fost sub influenta băuturilor alcoolice”,te ierta societatea și popa te rezolva,,la verdeața”…dar tu te-ai crezut tare și ai dat în cea care ți-a dat viață,te-a alăptat și a crezut ca va ieși din tine un om de omenie.Cum sa o bați pe mama ta măi balegă de om???Nu cumva și ăsta este,,de afară”?….

    • psiho Răspunde

      @Gheorghe, probabil s-a comportat cum a fost educat. Sunt două variante. Ori e o familie mai mult destrămată ori e băiat de bani gata gen Iorgulescu jr. care nu se potolește până nu face una groasă de tot. Aveau sașii o metodă foarte bună la așa ceva. Bine era în caz de soț și soție. Că nu degeaba au rezistat 800 de ani. Se numește turnul împăcării. Cunoști?

    • Fasz Răspunde

      Nu este admis sub nici un pretext să îi ascunzi unui bărbat băuturile, indiferent de perioada anului! Dacă este vorba de mama soacră, îi doresc să stea capră de sărbători!

  2. H&R Răspunde

    Noaptea de Ajun de Craciun este pe 24 decembrie. De pe 24 pe25. Sau s-a schimbat cumva calendarul?

    • Lucifer Morningstar Răspunde

      În data de 23.12.2022, bărbatul a avut o discute contradictorie cu mama lui, discuție care a dus la agresiuni fizice.
      Se pare că nu ești atent, prietene.
      An Nou fericit!

      • H&R Răspunde

        “Un sătmărean și-a bătut mama în Ajunul Crăciunului.”

        Ajunul Craciunului este pe 24 decembrie!
        Folosiți alt calendar? Poate cel aztec?
        Nicaieri nu scrie 24, sau ziua urmatoare!
        Voi stiti sa interpretati o propozitie?
        Cu matematica stati cam rau. Sunteti certati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.