Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Trafic intens! Peste 50.000 de persoane au intrat prin Vama Petea, în weekend

Trafic intens la vămile din județul Satu Mare, odată cu venirea sărbătorilor.  Peste 50.000 de persoane au intrat prin Vama Petea, în acest weekend, potrivit Poliției de Frontieră. 

Sfârșitul de săptămână anterior a fost unul aglomerat în PTF Petea și Urziceni, pe sensul de intrare în România. În PTF Petea, în cele trei zile: vineri, sâmbătă, duminică s-au prezentat pentru a intra în România 56.340 persoane, călătorind cu 17.260 mijloace de transport. În Petea s-a lucrat, mare parte din aceste zile, pe șase artere de control. Pentru aceeași perioadă, cifrele în PTF Urziceni au fost următoarele: 6.070 persoane, cu 1.660 mijloace de transport.

„În continuare ne așteptăm la un număr mare de participanți la traficul transfrontalier. Iar odată cu începerea vacanței școlare, ne așteptăm și la intensificarea traficului pe sensul de ieșire din România.”, transmite Poliția de Frontieră. 

8 comentarii

  1. MUE Răspunde

    VINE SPUMAAAAAAAAAAA

    • Budos maghiar Răspunde

      Pregatiti-va baieti muianu, toti celor ce nu mai pot de grija nepamantenilor de o Mare m.ie. Ca pe aia fix undeva îi doare de voi “civilizatilor”

      • Sparanghel Răspunde

        Daaa. Se vede. Explodezi la câtă lipsă de inteligență îți sălășluiește în căpățâna groasă de tractorist? Și ce câștigi dacă îți bați joc de semenii tăi de acasă? Nu ai rude care te așteaptă acasă? Ei știu ce părere ai (și) despre ei? Sau musai trebuie redusă frustrarea acumulată? Pe cine crezi că interesează nervii tăi acumulați degeaba în timpul spălării vaselor la austrieci? Marș cotârlă unde ți-e locul! Nehammer îți va spune exact în care colț, sclavule. Chiar nu pricep de ce mai veniți acasă că nu de dragul țării aia e biztoș.

  2. Pistalău Răspunde

    Mue ,io zic sa-ti pregatesti p….netul ca nu se stie

  3. Dr. Who Răspunde

    La PTF Petea se semnalează zilele astea o veritabilă invazie de nepământeni.

  4. Ff Răspunde

    Vine invazia din Mongolia.

  5. Marcel Răspunde

    Păzea…. Vine spuma sumelor uăă doa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.