Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

VIDEO. Accident surprins LIVE. Impact violent pe drumul Satu Mare – Baia Mare

Accident surprins LIVE. Impactul violent produs pe drumul Satu Mare – Baia Mare a fost surprins de camera de bord a unui șofer.

Accidentul a avut loc ieri, pe Drumul Național 1C Baia Mare- Satu Mare, lângă dispensarul din Tăuții Măgherăuș. Un autoturism marca Dacia Duster, condus de o șoferiță, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un Ford Kuga.

Cele două autoturisme au fost distruse, iar șoferii răniți.


4 comentarii

  1. Bibi Răspunde

    Din videoclip se pare ca dacă nu era Fordul nu lua curbă, o lua cherestul edyenes! Dobitoaca cred ca era cu flitu-n telefon, nu avea treaba cu drumul!

    • H&R Răspunde

      Era paralel cu drumul? 🤣🤣🤣

      • Sâcă Răspunde

        Pare , sau era o groapă in carosabil pe partea dreaptă, care a fost ocolită de către Ford , apropiindu-se de axa drumului, femeia s a speriat .. și ….a tras stânga in loc de dreapta .. E doar o părere, după ce m-am uitat mai bine la locul impactului..

        • Johann Răspunde

          Ei, chiar prea multe supozitii …ca cica era groapa, ca era in curba,ca s-a speriat si a lucrat pe invers, ca s-ar fi machiat, ca era cu nasu in telefon …important este ca era chiar in fata Dispensarului iar stalpul de kilometraj este acoperit cu sacul de gunoi sa … sa ce ?? scrie in text unde s-a intamplat, la Tautii Magherus. Na-ti jurnalism …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.