Ultima actualizare: azi, 14:27
Naţionale

15 oameni la Urgență după ce un român a dus la o petrecere prăjitură cu Canabis

După ce 15 persoane care se aflau la o petrecere au ajuns, în weekend, la Spitalul Judeţean din Vâlcea, acuzând stări de rău după ce ar fi consumat prăjituri cu cannabis, bărbatul care a dus dulciurile la eveniment a fost reţinut de poliţie și s-a ales cu dosar penal.

“Inculpatul a oferit, cu ocazia unei petreceri private la care a fost invitat, o prăjitură la prepararea căreia a folosit cantitatea de aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitați au acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă Spitalului Județean Vâlcea”, a transmis DIICOT, printr-un comunicat.

Persoanele ajuns la Urgență acuzau cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale. După incident, poliţiştii au intrat pe fir, au făcut mai multe verificări şi au obţinut un mandat de percheziţie, după care au pătruns, duminică, în locuinţa bărbatului reținut.

În casa lui, oamenii legii au găsit resturi de canabis și o râșniță specială pentru astfel de droguri.

El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de trafic de droguri.

La petrecerea respectivă, care a avut loc în Râmnicu Vâlcea, au participat circa 70 de persoane, iar primul apel la numărul unic de urgenţă 112 a avut loc la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.