Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Ucigaşul asistentei Rodica, sub control judiciar. Procurorii au cerut arestarea, judecătorii au dat control judiciar

Ucigaşul asistentei Rodica Pal a fost plasat sub control judiciar. Bărbatul din Negreşti Oaş care, mort de beat, a provocat accidentul din localitatea Vama, soldat cu moartea asistentei, a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a acestuia, însă judecătorii din Negreşti Oaş au dispus măsura controlului judiciar.

Pe timpul controlului judiciar are respecte următoarele obligaţii:

– să se prezinte la organele de urmărire penală, judecătorul de drepturi şi libertăţi sau judecătorul de cameră preliminară ori de câte ori este chemat;

– să informeze de îndată organele de urmărire penală, judecătorul de drepturi şi libertăţi sau judecătorul de cameră preliminară cu privire la schimbarea locuinţei;

– să se prezinte la Poliţia Oraşului Negreşti Oaş, jud. Satu Mare (organ de poliţie desemnat cu supravegherea inculpatului) conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemat.

– obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Satu Mare decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului.

– pe timpul controlului judiciar are obligaţia de a nu conduce pe drumurile publice nici un fel de autovehicule

Instanţa l-a avertizat că dacă nu respectă aceste măsuri poate fi arestat preventiv.

Cum s-a produs tragedia

Rodica Pal, o asistentă medicală din județul Satu Mare, mamă a doi copii, este victima ucisă, duminică seara, de un șofer beat în localitatea Vama. Femeia a fost apreciată atât pentru profesionalism, cât și pentru comportamentul pe care îl avea față de cei din jurul ei.

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    E băiat buuuun! Ce mai vreți? L-ați prins așa într-un moment de slăbiciune! Pe când se va cere scuze de la el pentru deranj?
    PS. Nu se știe ce viteză a avut totuși în localitate? Sau e secret de stat?

  2. Localnit Răspunde

    Undeva la 150-160 km/h in localitate. Dar cum scrie mai sus, nu prezinta un pericol, cat timp nu iesim pe drum in calea lui. Vai de noi si de legile noastre

    • altu fără bmw Răspunde

      Mda. Exact cum mă așteptam. Probabil acest “băjat bun” când pleacă din block-start țipă la toți că “pârtieeee”???? La cei care au considerat că nu este pericol social le doresc să se întâlnească cu el face-to-face în trafic apoi mai vorbim. Că și ăsta se pare nu se va potoli ca și celălalt băiat bun care s-a înfipt în casă undeva pe la Mădăras și a demolat jumate casă. Până nu sancționăm drastic asemenea comportamente nu știu de ce ne mai mirăm de felul în care se circulă!? Păi este tras la răspundere??? Se pare că nu prea. Mai mult ca sigur va primi ceva cu suspendare. Că cică a fost un moment de rătăcire.🤮😱😢

  3. iuio Răspunde

    asa cevanumai in romania se poate intimpla unde este corupta si justitia ca nu respecta legile si sa dea apa la moara la alti ticalosi

  4. Boc Răspunde

    A primit 30 zile arest preventiv, după 4 zile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.