Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

A cerut împrumut un telefon mobil ca să sune pe cineva și a fugit cu el. Acum are dosar penal

La data de 4 ianuarie, în jurul orei 15.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat de 39 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe raza municipiului, i-ar fi împrumutat telefonul mobil unui alt bărbat pentru a efectua un apel, iar acesta a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, într-un timp foarte scurt, polițiștii au identificat persoana care ar fi sustras telefonul mobil, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Satu Mare, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. istike Răspunde

    Am pățit-o si eu , cel mai probabil acesta s-a ales cu dosar pentru abuz de incredere , nu cu dosar pentru furt . Cei doi pot face o amiabila si barbatul nu pateste nimic .Thanks , Romania pentru tot ce ne oferi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.