Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

A venit iarna. Trenul Satu Mare – Bucureşti, întârziere de 3 ore

Trenul Satu Mare – Bucureşti are o întârziere de 3 ore în această dimineaţă. Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo şi se înregistrează întârzieri în Gara de Nord.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate “CFR” SA, în partea de sud-est a ţării, pe raza judeţelor aflate sub avertizarea de ninsori şi vânt, personalul feroviar al regionalelor Bucureşti, Constanţa şi Galaţi monitorizează cu atenţie trenurile aflate în circulaţie şi menţine legătura cu operatorii de transport, iar în situaţiile în care se impune intervenţia pentru remedierea eventualelor deranjamente, echipele sunt pregătite să acţioneze cu drezine pantograf.

De asemenea, pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

“Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călători că toate eventualele intervenţii necesar a se desfăşura în zonele afectate de condiţiile meteo nefavorabile au drept scop menţinerea siguranţei şi a continuităţii traficului feroviar. Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut”, se spune în comunicat.

Potrivit tabelei din Gara de Nord, trenul IRN 1742 de la Satu Mare are 190 de minute de întârziere. De asemenea, trenul IR 1630 Braşov – Bucureşti are 25 de minute de întârziere, iar IR 1582 Constanţa – Bucureşti Nord 20 minute.

Trenul IR 10072 (Transferoviar) de la Galaţi are 20 de minute de întârziere, la fel şi IRN 473 Budapesta Keleti – Bucureşti Nord şi IC 552 Suceava – Bucureşti Nord.

De asemenea, sunt întârzieri şi la plecările din Gara de Nord. De exemplu, trenul IR 1623 spre Sibiu trebuia să plece la ora 9:57 (35 de minute de întârziere), iar IR 1585 Bucureşti – Constanţa înregistrează deja 15 minute.

SURSA: Agerpres

14 comentarii

  1. xpert86 Răspunde

    Oare cati pasageri sau calatori au fost pana la gara CFR SM care au reusit sa supravetuiasca??!!🤪🤪💩💩Oare isi vor cere scuze si ii vor despagubi CFR pe calatori pentru intarzierea cauzata???🤮🤮🤮🤬🤬🤬

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Raportăm. De iarnă ne-am pregătit dar la zăpadă nu ne-am așteptat??? Măi kefere e sfârșit de ianuarie măi! Și vă ma plângeți că nu vă merge bine firma? Păi cine să mai călătorească cu voi???? Nici vara nu reușiți să vă respectați mersul trenurilor decât așa accidental.

  3. Norick Răspunde

    Pentru că așa vor ungurii să distrugă tot pentru ca mai apoi să și le însușească gratuit!!!! Mari jeguri ungurii ăștia!!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Daaaa! Că ungurii sunt de vină că pe multe porțiuni și acum se circulă pe șine de pe vremea K.u.K.!! Bou mai ești!

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname n- ai gasit pui de dac ??
      Sa mori tu daca nu ei sunt de vina??? Manca-te-ar jaru’ 😛 😀

      • y Răspunde

        Hajaj, nagy baj az agybaj! Főleg ha nem kezelik. És ráadásul még büszke is magára! 😲😥😵🤮
        Homo frustratus maximus vagyis inkább Bos primigenius.

        • Norick Răspunde

          Hát igen. Nyet kultúra . Biztos valami kis nyomi-gyerek , aki itt éli ki magát… 😛
          Amúgy kellemes napot Neked… 😀

          • y

            Viszont kívánom én is. Nem nagyon írok mert egyből a fejemre zúdul a #pevecistăpân nyet kultúra. Siralmas hogy 100 év után csak ott vagyunk ahol a part szakad. 😵😲😥

          • Norick

            Én is inkább csak olvasok – amiket állitólag én irok.. 😛 😀

          • y

            😲😂😅🤣

  4. Iuci Răspunde

    Pai de aia a întârziat, ca trenul a sosit remarcat în Satu Mare cu locomotivă electrica!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      De la Oradea se circulă cu locomotive Diesel idem de la Jibou (mi se pare) încolo. Deci da, probabil vorba ta a venit “remarcat” (cred că ai vrut să spui remorcat) electric.😲🤮 Eu personal deja m-am resemnat și nu mă mai aștept de la ei la nimic bun. Dar nici nu circul cu trenul. Pentru că în 20 de ani au reușit să mai adauge în timp două ore jumate pe ruta Satu Mare – București și asta numai după mersul trenurilor și fără intârzieri! Ce să mai ceri de la ei??? Viteză? Confort? Da de unde!?

  5. H&R Răspunde

    Mai bine bagă locomotive cu aburi. Si asa e scumpa curentul si motorina.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Da. Ca și în cântec. “De la Salva-n Vișeu măi, iutye meră gezășu.”
      Jalnic. Și când mă gândesc că ce s-au strofocat predecesorii noștrii ca după unire să pună mâna pe magistrala de cale ferată Timișoara-Halmeu!? Că inițial nu prea era așa frontiera. Că și Timișoara era doi ani după unire încă sub administrare sârbă. Atât despre historical corect. Măi eu cred că voi nu vă meritați nici țara în care trăiți dacă vă bateți joc de ea în halul ăsta! Sau mai ziceți că mai găsiți barem ceva de furat ori vândut??? Cred că și Maniu se răsucește în mormânt acuma. Știți voi, ăla fost prim-ministru între războaie, liderul partidului național, exterminat la Sighet și la care ați dat jos statuia acuma recent în Cluj. Că cică e în drum la nu știu ce proiect. Statuia a rezistat doar 4 ani! Probabil ungurii sunt de vină și de asta că vă puteți bate joc de țara voastră așa pe persoană fizică! Că nu vă crapă obrazul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.