Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

A vrut să lucreze, dar a trăit un coșmar. Tânăr sătmărean ținut ca sclav, bătut și exploatat

A vrut să lucreze, dar a trăit un adevărat coșmar. Un tânăr din județul Satu Mare a fost ținut ca sclav, bătut cu diverse obiecte și exploatat.

Potrivit informațiilor PortalSM, în vara anului 2019, un individ a racolat și cazat în gospodăria sa pe un tânăr în vârstă de 18 ani, prin inducerea in eroare cu privire la faptul că îl va plăti pentru munca prestată, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei și prin folosirea unor acte de agresiune fizică și psihică. L-a exploatat prin muncă în domeniul construcțiilor fără a-l retribui pentru munca prestată, restrângându-i libertatea de mișcare prin reținerea actului de identitate, exploatarea prin muncă desfășurându-se până in luna iunie 2020, când persoana vătămată a reușit să fugă.

Faptele inculpatului comise asupra persoanei vătămate, respectiv loviturile cu diverse obiecte cum ar fi, cabluri electrice, ciocan, lopată, lanțuri, etc. – aspecte confirmate și de concluziile raportului constatator medico-legal, care a indicat prezența pe corpul persoanei vătămate a multiple cicatrici după plăgi contuze și tăiate superficiale, localizate la nivelul scalpului, toracelui posterior și membrelor superioare, care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Individul urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, respectiv lovire sau alte violențe.

2 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Parcă văd că bestia va primi pedeapsă câteva luni cu suspendare.

  2. Calu Răspunde

    De ce nu spuneți numele bestiei să-l scuipăm cînd îl vedem.
    ” L-a exploatat prin muncă în domeniul construcțiilor fără a-l retribui pentru munca prestată, restrângându-i libertatea de mișcare prin reținerea actului de identitate,”
    Chiar nu a putut fugii la poliție timp de un an…..colegii de muncă de pe șantier nu vedeau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.