Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Nea Marin, de urgență la Spitalul din Negrești-Oaș: “Muream pe scenă”

Nea Marin a ajuns la Spitalul din Negrești-Oaș, din cauza unor dureri acute. Medicii i-au pus rapid diagnosticul, iar coregraful a trebuit să fie operat de urgență.

Înainte de a pune în scenă spectacolul pe care îl pregătea alături de concurenții din emisiunea lui, nea Marin nu a mai rezistat și a fost nevoit să părăsească filmările „Poftiți pe la noi: Poftiți la târg” și a mers la spitalul din Negrești-Oaș, unde a făcut mai multe analize.

În urma unui computer tomograf, nea Marin a primit verdictul: „Nu e bine. Aveți apendicită. Trebuie să vă operăm acum”, i-a spus medicul coregrafului. De îndată, el a părăsit spitalul și s-a îndreptat spre București.

„A venit direct cu diagnosticul și m-a întrebat: Unde vreți să mergeți? La București vreau să merg. M-a pregătit cu antibiotice, cu de toate, au băgat în mine. Mi-au zis: Totul e ok, puteți să mergeți la avion. M-am urcat la colegul meu în mașină și am plecat la aeroport la Baia Mare. (…) Dacă nu-mi făcea CT-ul, veneam, dansam și muream acolo, leșinam”, a povestit Nea Marin.

Sursa: Libertatea

14 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Nu am fost atent. Ăsta-i necrologul dânsului???? 🤔😲😵😮😱🤮🤣
    Accidental am văzut două-trei minute dintr-o astfel de emisiune. Este bătaie de joc, miștocăreală dâmbovițeană și nicidecum promovarea zonei. Să-i stea în gât tot ce a consumat.

    • Un altul Răspunde

      Te-ntreabat cineva cât ești de prost? de te bagi în seamă?
      E un mic spectacol, dacă nu-l înțelegi du-te la Cirque du Soleil sau mută-te la ma-ta-n stâna 😀

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Citește tu numai comentariile, reacțiile pe f.book să vezi tu ce reacții au oșenii vizavi de acest “spectacol”. Nu știu dacă va mai fi primit. Dacă ție îți place să te tăvălești în mocirlă e fix treaba ta. Asta e spectacol de stână. I-auzi tu Cirque du Soleil! Asta cum de l-ai scos din nas? Ai pus jos două minute ce consumasei înainte? E tare marfa!

        • Un altul Răspunde

          Tu ești și ăla de jos? de 2 ori prost ! 😀 eu nu sunt Demostene sunt ăla care … pe mă-ta tânără. Întreabă pe fb. Un altu (r)

          • 🤔🤔🤔

            Atunci înseamnă că ești necrofag porcule.😱🤮💩💩💩 Și nesimțit peste măsură. Deci nimic nou.

      • Un altul Răspunde

        Semnat Demostene. Ce uituc sunt.

      • radical2 Răspunde

        Emisiunea asta e mai mult circ decat spectacol. Si nu m-a intrebat nimeni. Am zis ca-i cazul sa corectez prostia din capul tau.

  2. Mortu Răspunde

    Pacat ca nu a murit 🙁

  3. Beny Kira Răspunde

    Pana la urma Tara Orașului a fost promovata la o emisiune de top din România. Mai poftiti pe la noi.

  4. beni fără y Răspunde

    Beny cu y obligatoriu știe ce-a alea emisiuni de top și are gusturi rafinate l-o învățat pisi aia de la cafenea care era șefa la prefectura pe vremea budului

  5. Gheorghe Răspunde

    Da mai fara aceasta mare promovare facuta de nea marin caisa.Ce se alegea de Negrestiul nostru(vostru)?Murea in anonimat dar de acum sa va asteptati sa va napadeasca vizitatorii de aiurea care va vor baga banii cu gramada in buzunare datorita promvarii facuta de acest specialist (l)antrina trust securisto politico mafiot.Never nu am urmarit pe acest mascarici si programele lui cu zgarciu varciu si gasca lui de papagali….pierdere de vreme.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Chiar e o mizerie, câteodată își mai permit să își bată joc și de localnici sau de obiceiurile locale. Că deh ei estem de la capitală. Porcărie.

      • Gheorghe Răspunde

        Nu-i el vinovat ci acei care l-au invitat,au lins obielele la antenist sa vina și sa se dea balena în lingura în Negrești.Poare ca și spectatorii(dacă nu sunt aserviți politic sau lingăi de-ai șefilor)ar fi trebuit sa-l ia pe neghiob și gașcă lui la șuturi în dos și vintre ca să se învețe minte,nespălați de la bucale.Auzi tu?…cică promovează zona!!!mori de ras ca de fapt ei vin sa mai lingă ceva și de prin Ardeal ca nu le ajunge în restul țării.Sunt penibili la maxim….

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Perfect de acord. Din păcate. Problema este că nu numai în cazul ăsta au făcut mișto de gazde, e un fel de obicei la ei de nesimțiți ce sunt. Eu i-aș reclama la audiovizual să se mai potolească. Eu sunt de școală veche și dacă merg undeva nu-mi bat joc de gazde chiar dacă să zicem nu sunt de acord cu anumite lucruri sau anumite obiceiuri mi se par ciudate. De aia mă duc acolo ca să văd cum e acolo și nu să mă (vorba ta) dau balenă în lingură. Lipsă certă de cei 7 ani de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.