Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bătrân de 70 de ani, prins beat la volan în Satu Mare. Instanța l-a iertat!

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Satu Mare, a fost prins beat la volan de polițiști. Acesta a fost iertat de instanță și a scăpat fără pedeapsă.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 21.05.2022, în jurul orei 07.00, un bărbat de 70 de ani a fost prins beat la volan în urma unui control rutier. Acesta a pornit din cartierul Micro 17, urmând să conducă până în localitatea Agriș.

În timpul unui control rutier, organele de poliție au oprit autoturismul pentru verificarea actelor. După verificarea documentelor s-a realizat și testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Ajuns în instanță, bărbatul a recunoscut fapta făcută și a arătat că regretă cele întâmplate. Instanța a hotărât să renunțe la aplicarea pedepsei față de inculpat.

 

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    America curată! 🤣🤣🤣

  2. Fasz Răspunde

    Deci voi spuneți că e bătrân la 70 de ani? Acest bătrân se întorcea de la curve, după 5 zile de futaiuri, beții și perversiuni.

  3. Lili Răspunde

    Aceasta infractiune este una de pericol social.
    Daca facea un accident cu victime cum era?
    Oricum pedeapsa nu o mai executa ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.