Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

L-a chemat să-i lucreze în casă, dar s-a ”ars”. Instalatorul a revenit și i-a furat toate sculele

Un bărbat care lucra ca instalator în județul Satu Mare a decis să spargă casa în care a muncit. După ce a terminat lucrarea și a fost plătit, acesta a revenit și a furat toate sculele din anexă. Individul a fost condamnat la un an de închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea de 29/30.10.2021, în jurul orei 04:00, inculpatul a pătruns, prin forță, în curtea unui imobil, de unde a sustras mai multe unelte şi scule mecanice.

Mai exact, acesta a furat mai multe prelungitoare, un malaxor, autofiletantă cu două baterii, o drujbă, un aparat de sudură, un compresor, două maşini de şlefuit, un flex, un circular de tăiat lemne, două truse de chei, o maşină de tăiat gresie şi un decupir pentru lemn. În urma acestei ”aventuri”, individul a cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Proprietarul casei se afla la muncă în Franța, iar la momentul incidentului a fost contactat de către tatăl său care i-a relatat că anexa locuinţei a fost spartă şi că de acolo lipsesc mai multe scule mecanice. Proprietarul a menționat că inculpatul a lucrat la efectuarea unui branșament de gaz în luna octombrie 2021.

După o perioadă de la comiterea faptei, inculpatul l-a contactat pe proprietar pe messenger şi i-a spus că a fost chemat la poliţie şi că va recupera sculele. Apoi şi-a cerut scuze.

Cu toate că o parte din scule a fost restituită, hoțul a fost condamnat la un an de închisoare și este obligat la plata sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune materiale.

3 comentarii

  1. ?! Răspunde

    Mie mi-a disparut o ranita de pescuit cu tot ce-am avut in ea. Super mulinete si o multime de accesorii.. 2000 de lei cel putin… gunoaie de muncitori!

  2. InstalaThor Răspunde

    Cel mai des le “ardem” pe proprietare, mai ales când negociază “la suge” 😉
    Dragi bărbați, habar n-aveți câte dintre nevestele voastre vor și propun să plătească “în natură” pentru servicii mai simple 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.