Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Ceartă la măsurarea unui teren. I-a tras un cap în gură “din greşeală”

Un bărbat din Turț a fost condamnat în această săptămână la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a agresat fizic o femeie în momentul în care un topograf efectua măsurători pe terenul său pentru a stabili limitele exacte. El a motivat în instanţă că probabil a lovit-o pe femeie “din greşeală”.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul a început în 16.10.2020, în jurul orei 13.30, când o femeie din localitatea Turț, se afla pe proprietatea ei privată alături de un topograf pentru a efectua măsurători pentru a stabili mejda între proprietatea sa și cea vecinului.

La fața locului a apărut vecinul, care dorea să participe la măsurători dar pentru că femeia nu a fost de acord a început un scandal. În urma discuțiilor cei doi s-au îmbrâncit, respectiv bărbatul a împins-o pe femeie de lângă gard. Aceasta l-a împins la rândul ei, moment în care bărbatul a lovit-o cu capul în gură, provocându-i sângerarea buzei superioare. Ea a avut nevoie pentru vindecare de un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În instanță bărbatul a spus că nu a avut intenția să o lovească, că s-au îmbrâncit și probabil din greșeală a lovit-o cu capul sau cotul în colţul gurii.

Însă, martorii au arătat că au fost mai multe lovituri, inculpatul a lovit-o prima dată cu pumnul, după care, a lovit-o cu capul.

În urma acestui incident bărbatul a primit 2 ani închisoare cu suspendare și este obligat la plata sumei de 1.000 de lei cu titlu de daune morale.

2 comentarii

  1. Lili Puttana Răspunde

    N-a fost invers?Nu femeia i-a tras o gura-n cap individului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.