Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Explozie urmată de incendiu în județul Satu Mare. O persoană a suferit arsuri

ACTUALIZARE. Pagube uriașe după incendiul izbucnit luni, 16 ianuarie, la o hală din județul Satu Mare. Proprietarul halei a fost dus de urgență la spital.

Ce spun pompierii:

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta violent în interiorul halei cu posibilitatea de propagare la vecinătăți.

Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost localizat și stins înaintea extinderii acestuia la întreaga hală unde erau depozitate utilaje grele proprietarului. Din suprafața de 600 de metri pătrați a halei, pompierii au salvat de la ardere 400 de metri pătrați.

Victima a fost preluată de către echipajul de terapie intensivă, care a fost solicitat pentru sprijin și transportată la Spitalul Județean Satu Mare. Aceasta era conștientă dar în stare de șoc cu arsuri de gradul 2 și 3.

În urma incendiului a ars un autoturism în totalitate precum și structura lemnoasă a halei la nivelul acoperișului pe o suprafață de 200 metri pătrați.

Cauza probabilă de aprindere fiind efectul termic a unor substanțe incendiare aprinse. Condițiile care au favorizat dezvoltarea și propagarea incendiului au fost cantitatea mare de combustibil, masele plastice  și materialul lemnos depozitat în hală.

Știrea inițială:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș ” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o hală cu utilaje agricole. 

Din primele informații a avut loc o explozie a unui recipient cu substanțe inflamabile. În urmă exploziei a rezultat o victimă cu arsuri de gradul 2 și 3.

La fața locului s-au deplasat 12 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.