Ultima actualizare: azi, 14:18

Locale

FOTO. Acoperișul unei case a luat foc. Intervenția pompierilor a durat două ore

Astăzi în jurul orei 16:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperișului a unei case de locuit din localitatea Apa.

La locul incendiului au intervenit de urgență, 12 pompieri militari din cadrul Detașamentului Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. În sprijinul acestora s-au alocat forțe din cadrul Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență din localitatea Apa.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de circa 90 de metri pătrați la nivelul acoperișului cu o foarte mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la întreaga locuință și la anexele din gospodărie.

Pompierii au localizat prompt incendiul, reușind oprirea propagării flăcărilor la restul locuinței și la anexele din apropiere. După o intervenție de aproape două ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au existat victime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al unui burlan metalic neprotejat corespunzător.

Sursa: ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.