Ultima actualizare: azi, 11:47

Locale

FOTO. Sătmăreancă acuzată că a furat medicamente de milioane de dolari

O sătmăreancă este acuzată că a furat medicamente de milioane de dolari de la Armata Ucraineană, medicamente ce erau trimise ca ajutoare pentru militarii ce luptă pe front. Înainte însă de izbucnirea războiului din Ucraina, femeia, acum în vârstă de 30 de ani, s-a plimbat în diferite colțuri ale lumii unde a încercat să dea mai multe lovituri.

Cazul sătmărencei a fost documentat pe larg de britanicii de la Daily Mail, care amintesc de un episod petrecut în urmă cu doi ani. Atunci, aflată în Australia, femeia a licitat, în direct la un reality-show, 4,2 milioane de dolari americani pentru o vilă de lux. Aceasta le-a trimis realizatorilor emisiunii chiar și dovada plății, doar că plata nu s-a făcut niciodată.

Aceasta este „dovada plății” trimisă de sătmăreancă către Channel Nine din Australia:

După ce a „renunțat” la vila de lux, sătmăreanca a fugit din Australia și a ajuns pe insula Madeira, acolo unde s-a cuplat cu un portughez bogat și a jucat rolul iubitei perfecte, scriu cei de la Daily Mail. Sătmăreanca nu s-a putut abține și a mai tras o țeapă, de data aceasta proprietarului imobilului de la care a închiriat o locuință. Apoi a dispărut din nou.

Iubitul portughez și-a făcut griji după ce femeia s-a făcut nevăzută și a încercat să o caute pe internet, acolo unde a descoperit că a fost păcălit.

,,Mi-a spus că lucrează cu Apple și cu Organizația Națiunilor Unite. Că este director general și eu am fost primul iubit pe care l-a avut care a făcut mai mulți bani decât ea”, a spus fostul iubit într-un interviu.

După aventurile din Australia și Madeira, sătmăreanca s-a reprofilat și a vrut să ”lupte pentru libertate”, așa că s-a înscris în Legiunea Internațională, iar la scurt timp a apărut în cadrul unei conferințe de presă organizată la Harkov, în care s-a prezentat ca fiind purtător de cuvânt al Legiunii. La conferința de presă ea a apărut alături de alți trei luptători străini.

Acum, sătmăreanca este investigată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), fiind suspectată că ar fi furat fonduri ale legiunii și că ar fi colaborat cu serviciile rusești. Concret, femeia s-ar afla în spatele dispariției unui transport medical în valoare de 2,5 milioane de dolari americani.

Fotografiile medicamentelor înainte de livrare au arătat că transportul conținea cantități mari de analgezice precum fentanil, lidocaină și ketamina, dar și alte medicamente.

Sătmăreanca susține că nu a văzut încă nicio dovadă care să susțină acuzațiile împotriva ei, numindu-le „campanie de defăimare”.

Întreaga poveste poate fi citită pe Daily Mail.

18 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Era imposibil sa nu apară un caz cu tepuitori români. Pur și simplu suntem cam Nr 1 in Europa la tzepe

    • Pixulescu Răspunde

      Îi unguroaică de-a-noastră, ne mândrim cu ea!
      Face cinste nației de cotropitori!

  2. H&R Răspunde

    Cred ca din asta o sa fie facut un film ca lumea. Emese Fajk care de fapt e Abigél Fuchs, ‘ai de capu’ meu. James Bond e poveste pentru gradinita fata de asta.

  3. H&R Răspunde

    Nu stiu cum este ea satmareanca:
    ” Emese Abigail Fayk
    I own my own company, Anakin, a consultancy firm, clients including the United Nations and Apple, specialising in counterterrorism, peacekeeping and cyber security. I have a BSc in Behaviour Sciences and a BA in Photography. Finished high school back in my hometown in Cluj-Napoca, and studied Ecology at Babes-Bolyai University and photography at Sapientia university, before moving to London in 2013. I’m a thrill seeker and adrenalin junkie and this reflects in my everyday life, that sometimes means that the office for a week moves to a military base or to a war zone, or I go bungee jumping in Japan, because “it would be rude not too…”. Because my job is very demanding and stressful, I’m a firm believer of “winging” life outside the “office” Travelling alone made me more self confident and taught me how to be at ease with myself and on my own. I think making the decision to pack my bags and move to London was one of the best I ever made. I fell in love with the UK way before I even considered living there and studying in London,it created opportunities I didn’t even dream about and means that almost 5 years later I’m in total control of my life, I love my job. ”

    https://www.ted.com/tedx/events/24976

  4. H&R Răspunde

    @PortalSM
    Veniți cu o bere. Cu o ladă de bere.
    🤗🍻

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Se vede pe fata ei ca ii o drogata distrusa….. Sper ca parintii ei is mandri de ea :))

  6. Pixulescu Răspunde

    Emese – nem áll jól a seme se!

  7. Om Răspunde

    Acuma unde is ungurii care sustin ca romanii is hoti. Ii Emese toata ziua.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Numai rromânurile sunt preocupați de aspecte de astea de imagine. Și numai proshtii mor de grija altora. Notează undeva.
      Dealtfel așa se aude că e știre fake și nu pre se verifică cele menționate în acest articol copiat de undeva. Oricum nu mă interesează. De aici tu poți înțelege ce dorești. Dacă înțelegi ceva. Grija ta mă lasă rece.

      • Om Răspunde

        Dap’ dacă tu ai inteles ca românii îs totuna cu rromii, îmi dau seama ce intelegi tu :))))

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Hapoi dak atât ai prișeput ce să-ți facă omul? Mă lasă rece ce crezi.

    • Cozma Răspunde

      Vezi ca la Haiduszoboszlo de revelion la ora 12 so cântat imnu Romaniei asa ca mucles .

  8. Unguru civilizat Răspunde

    Lasa ca nici cu rrungurile nu imi e rusine

    • Încă un ungur Răspunde

      Ca bine zici, fratiuc 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

    • cacamaca stire de doi bani jumate Răspunde

      Deocamdata gagica neaga tot. Ba cica e vrajeala si are hartie ca nu e cercetata de ucrani. Mai e si varianta ca ucranii au fost prinsi ca vand ajutoarele primite, ba au aparut pe piata neagra si arme pe care se pare ca le-au primit ei. Nu stiu. Dar nici nu ma intereseaza. In incheiere nu stiu de unde o scoateti pe aia ca e satmareanca ca am inteles ca se declare clujeanca. Deci care e adevarul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.