Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Protest la Spitalul Judeţean Satu Mare după moartea Ştefaniei. Se cer demisii!

Protest la Spitalul Judeţean Satu Mare după moartea Ştefaniei, tânăra de 15 ani. În mediul online se organizează un protest în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, în care se va cere demisia medicului impertinent care a tratat-o pe copilă.

În memoria Ștefaniei și a altor oameni umiliți și batjocoriți de Dr. R. P. cerem ca dansul să-și dea demisia ca nimeni niciodată sa nu mai treacă prin mâinile lui.
Toți avem copii,nepoți și aceste lucruri trebuie sa se termine!
Incepand de Joi 26.01 ora 18 ne adunam în număr cât mai mare în faţa Spitalului Județean pentru demisia dânsului și vom merge câte zile este nevoie sa ne audă toată ţara.
Vrem un spital sigur!
Distribuie și tu cât mai multor oameni!”, transmit iniţiatorii.

Părinţii fetei nu înţeleg ce s-a întâmplat

Părinții adolescentei, în vârstă de 15 ani, care a decedat în data de 18 ianuarie la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Satu Mare au o altă poveste comparativ cu cea a medicilor de la UPU referitor la decesul Ștefaniei. Ei spun că luni, 16 ianuarie, au fost cu fata la UPU, iar joi aceasta a murit tot la UPU.

Părinții fetei au vorbit într-un interviu realizat de TV1 și spun că vor să se facă lumină și dreptate în acest caz. Ei spun că fata nu s-a simțit bine luni, însă nu a fost în stare gravă, așa că au fost la spital cu ea. Acolo, spun ei, i s-au făcut raze și un test pentru depistarea gripei, care a ieșit negativ. Apoi, au trimis-o pe fată acasă, fără niciun tratament. Potrivit părinților, medicii i-ar fi spus să meargă la ORL. În ziua următoare, fata a fost la școală, s-a simțit bine, iar apoi, miercuri, au mers cu ea la Caritas pentru alte investigații.

Joi, fata nu s-a simțit bine, așa că părinții au dus-o din nou la UPU. Acolo, medicul i-a spus să se dezbrace după care i-a spus mamei:„Nu vezi că-i obeză?”. Femeia l-a întrebat pe medic ce crede că are fata, iar medicul i-a spus: „Taci din gură!”.

În ultimele clipe să audă fata că îi obeză și isterică… Nu pot să trăiesc cu cuvintele astea”, a spus mama în interviul realizat de TV1. 

Mama a fost rugată să iasă, iar apoi un medic a ieșit și i-a spus că fata este în stare gravă.

Eu nu știu cine o greșit sau ce s-a întâmplat, că nu îs doctor. Eu doar atâta pot să zic, că pe fiica noastră am dus-o pe picoare, zâmbind înauntru, veselă. Si am dus-o acasă în sicriu”, a spus tatăl fetei.

 

26 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Nemernicii, toti vorbesc intrun ton de cioban cu pacientii care ajung acolo

    • Adi Răspunde

      Nu mă mai miră nimic , asistente cu examene cumpărate pe mii de euro , medici plini de sine cu salarii uriașe și un manager incompetent care nu se acupa de nimic altceva decât să-și crească veniturile ilicit.
      DEMISIA !!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Vor marire de salar.Sau spor de buna cuviinta.Din acesta inca nu au.

  3. Maci Laci Răspunde

    TOȚI SUNT NIȘTE UCIGAȘI DE OAMENI!!!!

    • Vlad Tepes Răspunde

      Cum poti sa spui asa ceva ?
      Astia sint “eroi in halate albe” !

      • unubun Răspunde

        Pai sunt eroi, cum sa nu fie, doar le-au proiectat luminos pe o cladire de langa Urgenta SJUSM pe perioada Covidului cat de mari eroi sunt ei, nu va aduceti aminte? Si in cazul meu, Tata a plecat pe picoare cu ambulanta la sfarsitul anului 2020, avand Covid, iar dupa 24 de ore a murit pur si simplu. Pe langa asta a fost tinut in Urgenta 12 Ore, va dati seama? Fara tratament fara nimic, doar cu o masca de oxigen, atuncea va intreb eu, oare noi cand mergem la urgenta, ce sanse avem sa ne intoarcem acasa de la creaturile astea ce sunt numite medici? Este incredibil si cat de nepasatoare sunt organele de control care au putere si care ar trebui sa rezolve problemele astea, dar din pacate sunt toti intr-o oala, ei sa-si incaseze salariile Enorme, iar restul “Pulimii” sau “sclavilor” astia mici care suntem noi sa traga mai departe, sa platim mai mult de 50% din salarii pentru taxe (sanatate, impozit, CAS) ca sa ce? Sa nu avem parte nici macar de respect , ca de tratament sau servicii medicale nu avem ce sa vorbim. E Horror, si e groaza!

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Păcat că nu există Dumnezeu!Niciodată n-a existat!Numai pentru Sfintele Oale!Dacă ar exista,atunci această tragedie nu s-ar mai fii intâmplat,pentru că acest R.P ar fi fost demult demult la 2 metrii adâncime!Poate ar fi mai bine dacă numele ar fi R.I.P nu R.P.!

      • ... Răspunde

        Grav este că în această țară oamenii onești sunt pur și simplu epurați cu largul concurs al autorităților care tocmai asta nu ar trebui să facă. Vezi și cazul femeii omorâte de către maidanezi în București. De o săptămână se pasează mingea!!! Pur și simplu revoltător! Iar în acest caz este vorba de un cadru medical de la pediatrie și cu multiple astfel de cazuri! Ce mai trebuie ca să se ia măsuri? Revoluție vreți? Că nu mai e mult! Încă odată se dovedește că degeaba le dai toți banii din lumne că uite ce fac! Nu toți dar ajunge unul.
        Aici nu mai e neglijență ci cel puțin omor din imprudență dacă nu mai mult! Spitalul ar trebui să facă sesizare penală și cu asta basta. Nu de alta dar altfel și ei sunt în culpă! Sau să-i ajute cineva pe părinți să facă o astfel de sesizare pentru că este inadmisibil!!! 100% sunt sigur că fata asta nu trebuia să moară! E greșeala lor.

  4. Altu Răspunde

    Până nu îi ia gâtul un părinte la un criminal în halat tot așa se va întâmpla. Mai ales să fie și singurul copil, l-ai omorât și gata ,ce ai de pierdut. Oricum viața ta e terminată. Iar dacă părinții au băgat în copil vaccinul minune, sunt direct responsabili.

  5. Gyuri Răspunde

    Raul pop?

  6. Sandu Răspunde

    As dori să stiu oare medicul legist ce-a scris pe hârtie?Ce i-a dictat Domnul Danciu sau poate fiică sa Doamna C.A.?Dar poate ne spune seful PNL-ului Domnul Adrian Cozma,că doară-i nevastă-sa!

  7. 007 Răspunde

    Hai UNGURII(nu va vad comentariile viscerale) ,la criticat, ca de ai vostrii conduc judetul si manageriaza spitalul,nu-i asa ?!Nu comentati asa-i,v-ati bagat capul in BUDA…BUDA-PESTA am vrut sa zic.Ce coloana de nevertrebrate aveti!

    • Dr. Who Răspunde

      UPU apartine de Arafat care numai ungur nu este. Nu este vina CJ ca pe tampitul asta de macelar l-au angajat inapoi la loc ci a justitiei care l-a repus in functie! Sau si acolo sunt numai unguri??? Fiecare care are ceva de impartit cu doftorul asta indiferent de nationalitate nu are decat sa depuna sesizare. Daca ar fi 100 din astea fii sigur ca nu era reangajat. Dar fiecare tace ca porcul in cucuruz si e viteaz in spatele monitorului. Ca nici tu nu ai sange in instalatie dar ce bine ca poti baga strambe cu ungurii.

    • 007 zis si agentu prost Răspunde

      Ba, prostule. Oamenii ca tine merita executati. Zici ca probleme astea la spital is recente. Si explica si mie ce treaba are etnia aici ? Ca atata va duce capu numa sa va legati de etniile altora. Zici ca in Romania numa unguri stau si ungurii conduc tot.

      • Dr. Who Răspunde

        Vorba lui tata. El este un om fericit. Că are doar o singură problemă. Cred că îți dai seama care. Și când se supără pe ăia (adică pe unguri) nu contează nimic, contul se umple instantaneu cu bani și totul este roz bonbon. Pe ăștia nu-i lămurești veci că sunt cu creierul trepanat.

    • Janika Răspunde

      Ba retardatule ! Medicul se numeste POP ,nu PAPP ! Vezi diferenta?

  8. Dani Răspunde

    Am o singura intrebare: Acest “bolovan” Raul Pop mai are curajul sa circule singur in oras?

  9. Vasile Răspunde

    Nu vă place plecați mă,cine vă ține,ați votat cu Neamțu

  10. Vasile Răspunde

    Oamenii deștepți și Onești au plecat demult din țara asta.Au rămas doar oportuniștii cu diplome false, adică vreau să spun fără acoperire c cunoștințe.

  11. Vasile Răspunde

    Da mai contează azi cum te cheamă?interesul doctorului este să trateze și să salveze oameni.Daca mai sunt doctori,eu cred că sunt niște bișnițari,care fac bișniță cu sănătatea și cu viețile noastre,și pentru asta îi și plătim.

  12. Satmarean1 Răspunde

    @ Vasile. De la primele doua comentarii mai bine ai fi tacut. Bine ca esti tu destept ca ai plecat si acolo sa ramai unde esti.

  13. Mihai Răspunde

    Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu s-o aibă pe Ştefania în paza Sa!

    Încă nu se cunosc motivele reale ale decesului tinerei, dar deja mulți, aceeași, aruncați cuvinte grele unui întreg sistem care este menit să vă apere viața, și de cele mai multe ori chiar reușește! Vă mai suportă pământul? Voi vă mai suportați?
    Întreb și eu așa: cine sunteți voi de vă permiteți să judecați? Sunteți cumva specialiști în vreun domeniu al medicinei și vă exprimați părerea avizată?
    Data viitoare, când vă veți îmbolnăvi, nu mai mergeți la medici, chair dacă îi plătiți, mergeți la biserici și vă rugați, iar dacă sunteți vrednici, Dumnezeu vă va salva!
    Oricum ar fi frumos și sănătos să mergeți la biserică să vă spovediți și să vă cereți iertare în fața lui Dumnezeu, pentru cuvintele grele pe care le-ați spus/scris!

    • ... Răspunde

      Atunci și polițiștii au ceva cu eroii în halate? Ăia care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă? Adică sunt suspiciuni rezonabile în aceste sens? În rest doar îți repet ce am mai postat. Am în famiie un medic și un farmacist, adică doi eroi în halate albe. Și vorbesc în cunoștință de cauză. Nu e locul să intru aici în detalii dar din cazul unora ca medicul ăsta am suferit nepermis și am dosare de mapraxis finalizate în favoarea mea. Deci s-a recunoscut. Deci te rog frumos. Și la biserică eu sigur nu mă duc să mă vindec. Că biserica nu de aia este. Asta cui îi trebuie.

      • Mihai Răspunde

        Dosarul de cercetare s-a deschis “in rem”, adică asupra faptei!

        Tu ești un frustrat, pariu că te suportă familia doar că ești ruda lor, restul te ocolesc larg!
        Îți lipsește un control psihiatric!

        • ... Răspunde

          Nu nega evidentul. S-ar putea să le ajungi pe mâna lor incompetentă și delăsătoare și apoi să te văd ce mai zici! Psihopatule! Ești și tu un aplaudac morcovist? Ai fost vreodată înăuntru la UPU ca să vezi ce și cum sau scrii și tu așa din obligație???

    • Clara Răspunde

      În sfârșit un comentariu inteligent. Sunt total de acord cu dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.