Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Accident la patinoarul de la mall. Sătmărean dus la spital după o căzătură

Accident la patinoarul de la mall, în municipiul Satu Mare. Un bărbat a căzut și s-a rănit destul de serios, la fața locului intervenind de urgență un echipaj SMURD, potrivit informațiilor PortalSM.

O plimbare pe gheață s-a dovedit extrem de dureroasă pentru un sătmărean. Acesta a fost transportat la spital, astăzi după-masa, vineri, 6 ianuarie, după ce a căzut pe gheață.

,,Bărbat de 45 ani cu policontuzii prin cădere, în prezent în cadrul compartimentului chirurgie UPU, în curs de investigare”

 

 

5 comentarii

  1. Tacenko Răspunde

    Asta avea limbrici! Dacă nu le are cu patinajul trebuia sa meargă la birt, acolo nu se accidenta.

  2. ?! Răspunde

    No bine, ca nu prea mai stiu sa patineze românii,…in politica stiu aia smecheri…ce ierni aveam si ce suvoaie de tineri mergeau la patinaj cu patinele pe umar la Magyar Licy. A fost muzica superfaina si ceai firbinte. A fost un an sau doi ca am patinat in Gradina Romei (Kosut Kert) pe balta. Patinam si pe strazi, atata zapada inghetata era pe drumuri Ca nu arunca nimeni sare, dar nici nu croncaneau soferii (ca nu era voie😁),…..ce tinerete si adolescenta…n-am cuvinte. Ore intregi pana seara tarziu in aer liber, aer curat, fete frumoase. Faceam lanțul…cadeam la gramada, distractie maxima! Fara droguri, fara alcool(foarte rar si foarte putin, o butelie de vin la 20 de oameni)…tigarile mai mergeau(Snagov si Carpati fara filtru)… Din pacate nu o sa traiti voi copilaria si tineretea aia niciodata. Nici copii mei nu au avut parte, decat partial …No bine, se schimba lumea, trebuie sa o accepta asa cum este.

  3. ?! Răspunde

    Si ca sa nu credeti ca nu au fost accidente si atunci, au fost. In clasa a patra cred, ca nu mai tin bine minte, un coleg si prieten deasemenea si-a rupt piciorul la patinaj. Toti am fost la el acasa si ne-am pus autograful si o impresie pe ghipsul de la picior. Cat de incantat a fost…. Amintiri, amintiri…Cred ca urmeaza sa mor, ca numai oamenii pe moarte si batranii povestesc din astea. 🙂…no bine, sunt eu batran, dar nici chiar asa. Ca eu am zis ca sunt batran la 32 de ani…acuma imi dau seama ca am fost in floarea varstei. Si peste 10 ani o sa-mi dau seama ca nu demult zburam din floare in floare😜. Hai ca am glumit. Sa aveti o zi buna dragi români si La Multi Ani pentru Ioane si Ion!

    • Gheorghe Răspunde

      ?!,da pana încă îți amintești nu-i rău.Oricum oricât de mare armăsar ai(am)fost ajungem(orice ar fi el)doar niște….gloabe la care nici nepoții nu se prea uita,doar când le mai,, scapi”câțiva euroi prin buzunar ori le faci vreun cadou,o mașină scumpa sau un iPhone!!!
      Auzi aici,,numa ala bătrân,cine simpte bătrân!!”zicea un fost coleg maghiar cu un accent fain.
      Când eram acu-acu,
      Eu dormeam dar canciu NU.
      Dar de când acu,acu,acu,
      Canciul doarme iar io NU!!!

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    @?! Bine zici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.