Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Se anunță protest puternic la Spitalul Județean! Foarte mulți oameni revoltați

Se anunță protest puternic la Spitalul Județean în data de 26 ianuare, începând cu ora 18.00.  Foarte mulți oameni sunt revoltați după moartea Ștefaniei, după ce părinții fetei au povestit cum s-a comportat medicul de gardă atât cu minora, cât și cu mama ei.

În mediul online s-a început organizarea protestului care va avea loc în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, protest în cadrul căruia se va cere demisia medicului impertinent care a tratat-o pe copilă. 

„În memoria Ștefaniei și a altor oameni umiliți și batjocoriți de Dr. R. P. cerem ca dansul să-și dea demisia ca nimeni niciodată sa nu mai treacă prin mâinile lui. Toți avem copii, nepoți și aceste lucruri trebuie sa se termine!
Joi. 26.01, ora 1800, ne adunam în număr cât mai mare în faţa Spitalului Județean pentru demisia dânsului și vom merge câte zile este nevoie sa ne audă toată ţara.
Vrem un spital sigur!
Distribuie și tu cât mai multor oameni!”, transmit iniţiatorii.

Sute de oameni au postat în mediul online mesaje cu experiențele negative pe care le-au avut ei sau apropiații lor cu acest medic de la UPU Satu Mare.

„Câți oameni trebuie să mai moară, să fie neglijați și înjosiți de acest individ?!”, se arată într-un mesaj.

O femeie a fost de față când Ștefania a ajuns cu mama ei la Urgențe.

„Fetița aceasta era pe aparate, domnul stătea cu picioarele pe masă și era disperat că nu își găsește telefonul. Din păcate, am avut și noi ocazia să îl întâlnim, atât de urât a vorbit, sper să zboare cât mai repede afară din medicină”, a declarat aceasta.

La un moment dat, așa cum a declarat, mama fetei a fost scoasă pe hol, după care i s-a spus că fata a murit.

„Întotdeauna, conform eticii medicale, însoțitorului minorului i se prezintă pașii de parcurs privind administrarea medicației de către personalul medical! Mai mult, parintele asista permanent la proceduri și e avizat cu privire la efectuarea acestora! Martor e și asistentul de servici! Dar întotdeauna!

In scrisoarea medicală scrie anamneza pacientului și protocolul medicamentos de urmat! Exista dovezi clar scrise, ori au fost mușamalizate de însăși medicul curant! Alta explicație nu exista!”, a mai scris o femeie.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.