Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Designerul Cosmin Mureșan va fi înmormântat miercuri

Designerul sătmărean Cosmin Mureșan va fi înmormântat miercuri, iar priveghiul va avea loc astăzi, se arată într-un mesaj publicat pe pagina D’OR. Cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, o pot face astăzi și mâine, la cimitirul de pe strada Amațiului din municipiul Satu Mare.

„Pentru cei care doresc sa îi aducă un ultim omagiu celui care a fost Cosmin Mureșan, “băiatul de la D’OR” o pot face azi începând cu ora 18 in cadrul priveghiului care se va ține la capela cimitirului vechi de pe Amatiului sau mâine la ceremonia de înmormântare care va avea loc la ora 14”, este mesajul publicat pe pagina D’OR.

Designerul sătmărean Cosmin Mureșan a trecut în neființă, duminică. Anunțul a fost făcut duminică dimineața pe pagina de Facebook a Atelierului de design vestimentar D’OR.

,,Cu nespusă mâhnire, anunțăm trecerea fulgerătoare în neființă a lui Cosmin Mureșan, al cărui destin s-a împletit mereu în jurul Frumosului. Cosmin Mureșan s-a remarcat printr-un simt estetic deosebit, inspirație și dorința de a-și înveșmânta semenii cu gust, eleganță și rafinament. Cariera sa de designer vestimentar a fost marcată de o înțelegere profundă a esteticului, punctată prin experiența ca director de imagine pentru “Inedit”, director de creație pentru brandul “Cătălin Botezatu” și culminând cu crearea propriului brand, D’OR, împreună cu Sebastian-Gabriel David.

Tot în virtutea frumosului și eleganței, a înființat agenția de modeling DIVA’S, îndrumând tinere talente cu primii pași în lumea modei. Colecțiile D’OR povestesc de la sine despre muza sa bogată, culorile și textura esenței lui Cosmin Mureșan, zugrăvind părți de suflet și sensibilități unice. Dragostea sa pentru Frumos s-a transpus în sute de ținute, înveșmântând cu rafinament și grație pe cei ce îi treceau pragul atelierului. Ne vom aminti mereu zâmbetul său, cuvintele și gesturile grațioase și manierate, îmbrățișarea caldă și viziunea irepetabilă asupra vieții. Rămas-bun “în liniștea Atelierului”, Cosmin Mureșan”.

Ultimul mesaj postat pe Facebook

Cosmin Mureșan s-a confruntat cu probleme de sănătate și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dintr-un spital din Cluj.

,,Dragii mei dragi! Va mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, va rog să nu mă mai întrebați “ce am”. In momentul in care voi fi pregătit cu siguranță vă voi spune. De asemenea am ajuns la un punct al tratamentului in care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Va mulțumesc pentru înțelegere! Va îmbrățișez cu drag!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.