Ultima actualizare: azi, 16:05

 

Locale

Electrolux închide o fabrică din Ungaria. 650 de locuri de oameni concediaţi

Producătorul suedez de electrocasnice Electrolux a anunţat miercuri că va opri producţia la fabrica de frigidere la Nyiregyhaza (Ungaria), la începutul anului 2024, o decizie care va afecta aproximativ 650 de locuri de muncă, scrie Reuters, preluată de Agerpres.

Cel mai mare producător de electrocasnice din Europa a precizat că analizează posibilitatea de a vinde această uzină. Electrolux are 1.250 de angajaţi în Ungaria, dintre care 650 lucrează la uzina de la Nyiregyhaza.
„Direcţia strategică este optimizarea producţiei din punct de vedere al costurilor”, a precizat Electrolux într-un comunicat de presă, adăugând că producţia la uzina din Ungaria va înceta la începutul lui 2024.

Electrolux, companie care vinde maşini de spălat, frigidere şi aragazuri sub mărcile Electrolux, AEG, Zanussi şi Frigidaire, este prezentă în România din 1995 prin divizia de vânzări şi marketing în Bucureşti, precum şi prin fabrica de aragazuri de la Satu Mare, la care deţine 99,52% din acţiuni.

14 comentarii

 1. Cetateanul Răspunde

  650 de locuri de … oameni????

  • bigbrother Răspunde

   Că la ei probabil se consideră consumabile ca și papetăria de la birouri. Pricepi? Numai aia nu știu câți dintre cei care și-au vândut acțiunile de la Samus la vremea respectivă dau cu capul de perete acum!

   • carcotas Răspunde

    Lui Viorel Salagean i-au facut statuie pt metoda Mebo de privatizare. Nastase merita (in aceasta logica) un mausoleu.

 2. H&R Răspunde

  Urmeaza Satu Mare?

 3. Pamant Răspunde

  ,,este prezentă în România din 1995 prin divizia de vânzări şi marketing în Bucureşti, precum şi prin fabrica de aragazuri de la Satu Mare, la care deţine 99,52% din acţiuni.,,

  Oare ,,aragazuri,, din ce limba provine ?

  • H&R Răspunde

   Am scris in Google search: aragaz… Incearca.

   • Pamant Răspunde

    Prin urmare, pluralul corect al substantivului aragaz este aragaze şi această formă are şi “acoperire” logică, aragaz fiind format din abrevierea A.R. = Astra Română + gaz, iar pluralul lui gaz este, desigur, gaze, nu gazuri.

    EU ASA AM INVATAT…

 4. DOOM Răspunde

  Pământ, conform DOOM pluralul esta aragazuri!

 5. JRomân Răspunde

  Aragaz cu un ochi????(singular) Aragaz cu doi ochi??? (plural Aragaz cu ochi la stomac sau in ceafă= cuptor:))))
  Hai ca am râs!
  Să vezi că pluralul de la rucsac nu e rucsa ci rucsacuri! Ar trebui să respectăm norma oarecum și nu totdeauna logica. Eba
  fix de aceea a greșit că a aplicat oarecum logica!

 6. JRomân Răspunde

  * nu e rucsaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.