Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Un bebeluș a venit pe lume în ambulanță, la Arad. O sătmăreancă, parte din echipajul medical!

O sătmăreancă, medic rezident în obstetrică-ginecologie, a făcut parte din echipajul medical ce a ajutat la venirea pe lume a unui bebeluș în ambulanță. Evenimentul deosebit a avut loc miercuri, în jurul orei prânzului, în județul Arad, însă din echipajul medical a făcut parte și Roxana Brătescu, medic rezident, originară din municipiul Satu Mare.

Chemat să transporte la spital o gravidă în 9 luni, echipajul de pe ambulanță „s-a trezit” că bebelușul nu mai are răbdare până la spital. Cu doar câteva minute înainte să ajungă la Maternitate, acesta a venit pe lume chiar pe targa din autospecială, scrie Glasul Aradului.

Fericitul eveniment a avut loc miercuri, în jurul prânzului. La ora 11:41 echipajul de ambulanță fusese solicitat, prin 112, să intervină în localitatea Dorobanți, la 25 de kilometri de Arad, la o pacientă gravidă, la termen.

“Membranele erau rupte, contracții la 3 minute. S-a alocat un echipaj SM Curtici, iar în sprijin s-a trimis un echipaj SAJ cu medic. La intrarea în Spitalul Matern, gravida a născut în ambulanță”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Chiar dacă nu a mai avut răbdare până la spital, nou-născutul a venit pe lume fără niciun fel de probleme, datorită echipajului de pe Ambulanță, scrie presa locală.

La naștere, băiețelul a cântărit aproximativ 3 kilograme. Atât el, cât și mama lui au fost predați personalului din Spitalul Matern. Acasă îi așteaptă alți 5 copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.