Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. Bătaie de joc în Vama Petea. „Stăm câte 6 ore. Nu este nici măcar o toaletă!”

Bătaie de joc în Vama Petea. Şoferii de TIR sunt ţinuţi cu orele în vama Petea. Aceştia reclamă că nu au nici măcar o toaletă unde să-şi facă nevoile, şi asta în condiţiile în care printre şoferi se află şi femei.

Unul dintre cei care a stat ore bune în vama Petea a povestit pentru PortalSM că a pornit la drum şi pentru că aplicaţia Poliţiei de Frontieră arăta timp de aşteptare 90 de minute s-a pus răbdădor la coadă, doar că a avut de aşteptat mai bine de 4 ore şi jumătate până când a ajuns cu TIR-ul la cântarul unguresc.

“Am pornit de la firmă de la ora 15, de la ora 16,30 stăm la coadă! Este ora 21 şi de abia am ajuns la cântar! Stăm şi câte 6 ore. Nu ni se asigură nici măcar o toaletă. Noi ne mai descurcăm, dar femeile ce fac? Problema este că şi timpii pe care îi petrecem la coadă se consideră timpi de condus. Noi, în echipaj, la ora 5 dimineaţa trebuie să fim în Germania să descărcăm, dar nu e sigur că mai ajungem. Nu îi ia nimeni la întrebări pe unguri de ce ne ţin atât? În mod normal când e trafic în regulă reuşim să facem şi două curse de Germania pe săptămână, dar cu coada asta…”, a spus un şofer revoltat.

Practic şoferii nu înţeleg de ce la o frontieră din Uniunea Europeană trebuie să stea atât timp la coadă şi nicio autoritate să nu se poată da un motiv clar şi concret.

11 comentarii

  1. unu Răspunde

    rezolva cozma totul baiatul de la forestier

  2. Beny Kira Răspunde

    PNL va băga România in Șenghen și se rezolvă problema

  3. La mine la Jermania Răspunde

    Mândrii rromânurile se grăbesc pentru sezonul de sparanghel????😲

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Asta este chiar de neinteles si de neacceptat, cum sa nu fie o toaleta publica intr-un loc unde mii de oameni stau cu orele, zilnic, in asteptare !

    Aude vreo autoritate competenta sa faca ceva in acest sens ?

    • Toaleta invizibilă Răspunde

      Khe la rrumânurile placse ashe traditzional în tarlaua de kukuruz. Khe csine shtie poate altfel trebe pletit la budă și aia nu e traditzional.
      Mai în serios nici eu nu pricep cum se poate să ai ditamai poarta de acces în țară unde trec chiar și 20-30000 de oameni pe zi și să nu fie o budă acolo! Frumos arată, ce să spun! Oare cei care ar trebui să facă ceva în această privință nu au văzut niciodată un punct de trecere a frontierei mai de Doamne ajută în drumurile lor? Nici la Csengersima nu au fost niciodată? Nu că ar arăta mai bine dar totuși e de toată jena. Mai ales că oamenii tot comentează pe acest aspect de ani de zile. Sau tot speră că desființăm Petea că intrăm în Schengen? Dar fraților, mașinile tot vor veni și poate ar avea nevoie de astfel de puncte de odihnă în tranzit. Că nu toți vin până în Satu mare. Unii mai au de mers mult și bine! 🤔😮😵😠🤮

      • Northwestern Răspunde

        In parcare exista toalete functionale si bine intretinute, dar aia e pe partea maghiara deja, cei ce stau inca la rand sa intre in Ungaria nu au acces la acestea…

  5. Bibi Răspunde

    Nici o problema, statul roman trage speranțe cu “segben”. Cu aceasta ocazie nu mai este vama și politie, gheretele rămân goale, numai bune de buzi! HA, HA, HA, “ce îmi plac glumele mele”.

  6. Sile Răspunde

    Pai daca angajati numai MELCI, stau si freaca menta. Vai de noi..cu politistii astia care fac un an de scoala! Evitati Petea..

  7. SupoziTHOR Răspunde

    Să facă liniștit unde apucă, merge cizma să curețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.