Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Elevi de la liceul din Negrești, rezultat extraordinar la un concurs de robotică

Echipa de robotică a Liceului Teoretic Negrești-Oaș, Teoretika, din care fac parte: Moldovan Luca, Moiș Roxana, Solomon Andreea, Big Daniela, Pop Alexandra, Tărnar Denis, Vasile Aaron și Ciorba Darius, coordonați de profesorul Doroș Ioan, s-au calificat pentru participarea la etapa Regionalei de Robotică București – FIRST Tech Challenge România. Acest rezultat extraordinar vine după ce au obținut locul I la Turneul regional de calificare organizat la Bistrița.

Pe 13-15 februarie, a avut loc Regionala 1 la Universitatea Politehnică din București, fiind primul din cele două Turnee regionale de calificare din cadrul concursului național de robotică First Tech Challenge Romania, competiție organizată de Asociația „Nație prin Educație”. Concursul se adresează liceenilor și s-a aflat la cea de-a șaptea ediție.

Au participat 81 de echipe de robotică de la licee din județele Moldovei, dar și din Arad, Timișoara, Sibiu, București, Dej, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Bistrița, Sângeorz, Târgu Mureș, Voluntari, Deva, Oradea, Slobozia, Urziceni, Zalău, Negrești-Oaș, Târgu Jiu, Calafat, Călărași, Câmpina, Găești, Târgoviște, Pechea, Constanța, Gherla, Sighetu Marmației. Patru dintre ele provin din Cipru, Cehia, Grecia și SUA.

Un comentariu

  1. Pop stefan Răspunde

    Si golden boy de la eminescu nu e acolo? o ramas mama Alinuta fara bani ca io dat pe toti la domnu de matematica sa îi dea punctaj maxim la olimpiada de matematica sa se califice si el saracutu, sa fie meditat gratis si sa primeasca pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.