Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Târgul Mărțișorului se deschide vineri la Satu Mare

Târgul Mărțișorului se deschide la Satu Mare vineri, cu ocazia zilei de Dragobete. Deja au fost amplasate căsuțele pentru deschiderea oficială a târgului Mărțișorului.

Acesta va fi deschis zilnic, până în 1 Martie,  de la ora 10.00 până la ora 18.00, în Pasajul Corneliu Coposu. În cadrul târgului vor fi prezenți peste 20 de meșteri artizani care realizează produsele manual.

Și în acest an Pasajul Corneliu Coposu va fi unul colorat, fiecare căsuță amplasată în zonă va conține produse realizate din plante uscate, lavandă, pietre prețioase și semiprețioase, din sticlă de vitraliu, materiale textile și piele.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare Centrul Cultural ‘G.M. Zamfirescu’, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, în colaborare cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, îşi propun să pună în valoare munca producătorilor şi meşterilor sătmăreni care se străduiesc să conserve şi să promoveze activităţile meşteşugăreşti, tradiţiile şi obiceiurile locale.

2 comentarii

  1. Biker Răspunde

    Asa se bate joc institutionalizat de proprii realizari…asa se blocheaza pista de biciclete. Nu puteati amplasa acele cosmelii astfel incat sa nu obturati pista ?!

  2. Lili Răspunde

    Culoarul acela dintre casute va fi raiul hotilor din buzunare si pe el abia au loc sa treaca, unul pe langa altul 2 carucioare. Nu se putea mai bine? Altfel, un eveniment speram frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.