Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

S-au alocat banii! Hotelul Dacia din Satu Mare intră în reabilitare

S-au alocat banii pentru Hotelul Dacia! Anunțul a fost făcut de primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei emisiuni la postul local City Radio.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a spus, la City Radio, că Guvernul Ungariei a alocat fondurile necesare pentru reabilitarea Hotelului Dacia. El a mai spus că lucrările vor începe în scurt timp, întrucât există autorizația de construire.

,,Nu sunt doar promisiuni, ci un pas foarte, foarte important”, a adăugat primarul municipiului Satu Mare.

16 comentarii

  1. Unguru bulan Răspunde

    Oare ce zice bulangiu de Adrian Cozma de data aceasta?

  2. Vasile Răspunde

    Altă vrăjeală, Dacă un român făcea treaba asta era demult în pușcărie ex Țânțaș

  3. Vasile Răspunde

    De unguri nu avem voie să ne atingem, că-i descriminam.Rusine să vă fie politicieni români, de fapt v-ați prostituat.

  4. Tzepes Răspunde

    Romanul (a se citi: politicianul, guvernantul …) un tâmpit/hot/spagar, știe numai sa gigiuleasca barzoiu la străin. N-a avut coloana/cinste/onoare și nici nu va avea, mai bine se numea râmă!

  5. Lili Răspunde

    Amicul lui Viktor Orban a iesit din combinatie sau il cumpara dupa ce va fi renovat din banii fraierilor? Cat costa aceasta renovare si cati bani a alocat primaria pana acum sau va aloca si din ce fonduri? Asteptam un raspuns d-le primar si jurist precum sunteti poate ne mai spuneti si care este regimul juridic al acestui imobil!

    • un cunoscător Răspunde

      @Lili, este proprietate privata drept concluzie primaria nu aloca pentru ca nici nu poate aloca bani. Dar stai linistita ca de era proprietatea primariei cum era si normal (este foarte discutabila din punct de vedere legal instrainarea imobilului prin metoda MEBO), dar daca era inca proprietatea primariei erau sanse mari sa se darame sau sa mai asteptam inca 10 ani pana sa se apuce efectiv de renovare. Ca vezi tu nimeni nu are acum 4-5 milioane de euro pe putin daca nu mai mult pentru asta.

  6. Djonika 😉😉😉 Răspunde

    Mai mare rușinea! Să vină vecinul să ți facă gardul și sa sape “gradina” nevestei tale iar tu să rânjești mulțumit ca un cerșetor… de sub coarne! 😉😉😉
    Romanurilor va dat Oban drumu’ la bani, pai da nu va crapa obrazu? Vin ungurii sa sponsorizeze de ce noi nu avem grija, vai de zilele noastre. JALE! 😉😉😉

    • Bujorel Răspunde

      No comment. Trist. Asta-i adevarul.

    • Hat Răspunde

      Orban l-a cumpărat că e construit de unguri și bine a făcut. Pe românurile nu-i interesează clădirile din patrimoniu , pe ei nu prea îi mai interesează mai nimic , decât șpaga și cum sa mai ciordească ceva …

  7. satmareanu' Răspunde

    In curand Hotel Pannonia isi va recapata frumusetea de adineaori. Bravo!

    • bigbrother Răspunde

      Parcă și văd când va fi gata cum se va milogi primăria ca să organizeze evenimente sau protocoale acolo. Așa e când ești tâmpit și vinzi pe nimic ceea ce este proprietatea ta. Curios este că nimeni nu cercetează aspectul. Pentru că …… pentru că ……… Alții pentru infinit mai puțin au primit cazare forțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.