Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident cu 14 răniți în județul vecin. Impact între un microbuz plin cu copii și o mașină

Accident grav în județul vecin. Un microbuz plin cu copii și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar în urma evenimentului 14 persoane au fost rănite. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității bihorene Petrileni.

,,Pompierii militari bihoreni au acționat pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care au fost implicate 24 de persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism. La fața locului au fost mobilizate de urgență echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, informează ISU Bihor.

Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și patru în autoturism au fost evaluate și asistate medical. În microbuz se aflau 18 copii și doi adulți, din care nouă copii și șoferul microbuzului au fost asistați medical, urmând a fi transportați la spital. Din cele patru persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave și două au fost rănite ușor.

După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale și pompierii militari le vor transporta la spital.

Un comentariu

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    altu fara bmw….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.