Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

FOTO/VIDEO. Copiii se bucură de zăpadă. Digul s-a transformat în derdeluş

Copiii se bucură de zăpadă. Ninsoarea puternică a fost motiv de bucurie pentru copii. Aceștia au profitat de zăpadă și au ieșit pe dig cu săniuțele.

Zeci de copii au ieșit la săniuș, astăzi, pe digul din Micro 16. Copiii au construit oameni de zăpadă și s-au dat în nenumărate rânduri cu săniuțele pe dig. Cu toate că zăpada deja se topește, ei profită de fiecare moment, de la bătăi cu zăpada până la îngeri creați în zăpada. Pe dig se simte o atmosferă veselă și plină de urletele copiilor.

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Pozele astea sunt facute la Luna Ses. Asa se vede. Parca. Sau nu.

    • ... Răspunde

      Parca esti prost

      • H&R Răspunde

        @… fals. Ai venit iarasi din magazinul de alimente. Ai fost la furat iarasi. Se numeste cleptomanie cazul tau deja. Spor.

        • Satmarean Răspunde

          Domnule primar copii se bucura dar adulții NU pt ca nici un drum din oraș nu a fost curățat. Tot centrul nou e un patinoar . Am fost nevoit sa ies astazi cu masina si aveam.impresia ca sunt cu sania pt ca zăpadă topita si necurățata a înghețat. Tot centrul nou e ochi de gheata. Sa va fie rușine. Este prima zapada serioasa din aceasta iarna si nu sunteți în stare sa curățați drumurile. De o saptamana se anunță ninsori si ger. Bine ca plătim Florisal. Am văzut foarte mulți oameni căzând pe drum pt ca normal nici trotuarele nu au fost curățate.Incapabili ce sunteti !!!!

          • H&R

            @Satmarean
            Poate nu au putut porni tractorul. U650 Euro 6 norma de poluare. Poate a inghetat AdBlue.

        • ... Răspunde

          Eu zic că e psihopat. Deja a dezvoltat o fobie pentru cele trei puncte folosite de mine. E deja exasperant, plus că scrie prostii.

        • ... Răspunde

          Ti-am furat si ultimii neuroni functionali

          Iar “…” dovedeste te rog ca tu ai folosit prima oara numele asta. Ca deja ma calci pe nervi cu pretentiile tale. Sa ma sterg la cur cu nasu tau.

          • ...

            Poți verifica pe net știrile de la începutul pandemiei de acum trei ani unde comentam pe marginea măsurilor luate aiurea. Au fost veritabile certuri lungi cu vaxerii. Așa că șterge-te la kuur cu ce dorești dar nu fura.

    • un cunoscător Răspunde

      @H&R, cred că a vrut să fie ironie din partea ta. Glumim-glumim dar de fapt e de plâns. Că s-au cheltuit sume enorme de 20 și ceva de ani și tot nu funcționează nimic. Adică s-a făcut ceva dar degeba că nu-l folosește nimeni și ne uităm la ea. E ca și funda pe sculă. E frumoasă dar nu folosește la nimic. Și totuși e vorba de banii noștri!

  2. H&R Răspunde

    A fost ironie sigur. Eu nu as lasa masinile non euro in municipiul Satu Mare. Asta sa fie clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.