Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

O gașcă de tineri romi terorizează copiii din Negrești Oaș. Îi filmează şi îi umilesc

O gașcă de tineri romi terorizează copiii din Negrești Oaș. Mai mulți părinți au cerut ordin de protecție pentru copiii lor faţă de agresorii care i-au terorizat în nenumărate rânduri. Acum, părinţii vor să își știe copiii în siguranță.

Potrivit informațiilor PortalSM, părinţii a trei copii au cerut ordine de protecţie, fiind semnalate mai multe cazuri în care copiii au fost agresaţi, umiliţi şi filmaţi. Este vorba despre o gaşcă de circa 10 tineri romi care au urmărit trei copii, iar lovit cu picioarele şi i-au filmat în poziţii umilitoare. Unele agresiuni ua avut loc chiar în faţa sediului Poliţiei.

Copiii din școală susțin că grupul acesta de tineri de etnie romă îi terorizează constant şi le e frică.

Instanţa a respins solicitarea părinţilor de emitere a unui ordin de protecţie.

17 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Ce vă mirați!! vizavi de poliția Negrești-Oaș sunt câteva persoane tot de aceiași etnie care fac legea în zonă,gălăgie,mizerie, câini,maturi și copii care vara urlă și ocupă carosabilul iar de trotuare nu mai vorbesc și asta se întâmplă mai ales vara.Am sunat personal la Poliția Negrești,răspunsul a fost următorul,pe noi nu ne deranjează, dacă nu vă place mutativa din zonă, așa că slabe speranțe să se întâmple ceva.

    • Andreea P. Răspunde

      Merita spanzurati toti

    • Andreea P. Răspunde

      La noi in oras iti vine politia la poarta daca dai muzica tare la o ora decenta, dar daca iti omoara tiganii copilu, ii doare fix in ****.
      Au respins cererea de protectie, practic incurajeaza violenta rromilor ‘lasa bre faceti ce vreti ca nu patiti nimic’ Pot sa si omoare copiii, sa ii asalteze in casa, politia sta cu mana in CUR. FELICITARI NEGRESTI OAS!! SE REPETA ISTORIA DIN 2017 cu baiatul ucis in parc. TIPIC ACESTUI ORAS, NE DOARE IN CUR DE SIGURANTA CETATENILOR, DAR MAI ALES DE A MINORILOR. FELICITARI POLITIA LOCALA, INSTANTA, AURELIA FEDORCA si restu animalelor.

  2. Vasile Răspunde

    Cei de la poliția locală din Negrești se ascund de indivizii ăstea,nu cumva să le strice distracția.Cred că doamna Primar ar trebui să ia atitudine, oricum poliția locală din Negrești este o glumă proastă, când îi vezi ce atitudine au, îți vine să-ți dai singur două palme.

  3. bigbrother Răspunde

    Măi ei știam altfel! Că voi ăștia de acolo din zonă aveți voi o metodă clasică de a rezolva problema cu brazilienii. V-au altoit vesticii și ați devenit mai gingași de o vreme? Sau vă consumați prin cluburile din Sătmar și nu v-au rămas resurse pentru acasă? Chiar sunt nedumerit.

    • Andreea P. Răspunde

      Omu lui Dumnezeu, asa sa dea domnu si plozilor tai, sa vezi cum e sa fii calcat in picioare si neindreptatit.

    • Andreea P. Răspunde

      Dar ar fi mai bine sa nu te inmultesti🤝

      • bigbrother Răspunde

        Deja e târziu. Dar nu înțeleg reacția ta având în vedere că dincolo și tu te plângi de brazilienii naturalizați. Păi dacă polițiștii nu intervin ce îți mai rămâne ca alternativă? Acuma serios. Și să știi că era cât pe ce să îi prind că unul tucuriu spărgând casa ziua în amiaza mare duminica și când am chemat poliția aăa în loc să îi urmărească (le-am dat destule elemente plus ajunseseră relativ repede la mine) în loc să îi prindă s-au așezat la mine la un kaveu pentru declarații. Degeaba vocifeream. Apoi bineînțeles am primit o hârtia cum că s-a clasat cu AN (autor necunoscut). Asta după mai bine de 5 ani!!!! Deci????? Atunci am promis că nu mai apelezi la ei orice ar fi. Dar pentru ce?

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ar trebui sa le taie mainile la ciori , ca la aia din Sinaloa. FMM de rromales

  5. cizmaru Răspunde

    facetiva singuri dreptate

  6. Nfs Răspunde

    S-a dus dracului și sângele de oșan?! Nasol! Parcă erați mai înfipți cândva!

    • bigbrother Răspunde

      Asta ziceam și eu. Înainte ăștia bronzații nici în tranzit nu aveau voie prin satele lor că îi rupeau în bătaie și îi scoteau de acolo. Nu zic procedau corect și legal dar uite altfel ce se întâmplă!

  7. Pulitie Răspunde

    Nici la Satu Mare nu e mai bine. Am fost si eu pradat de hoti pe un teten viran pe atunci. Faptasii in marea lor graba au lasat la mine si o ranga. Am chemat pulitia crezand ca vor colecta amprente, vor gasi faptasii si vor baga la parnaie…..aha, in visele mele. Deoarece au furat doar o pompa submersibila m-au convins domnii pulitisti sa declar ca am gasit bunul si sa retrag plangerea. Spuneau ca e prea costisitor investigatia fata de bunul furat. Asta e pulitia romana.

  8. România reală Răspunde

    Așa se întâmplă când numai fătălăii rămân acasă. Ăia scandalagii, karatiști din gură. Că numai de aia sunt în stare că după ce se fac mangă-mangă să dea în cap la vecinul din cauza unei rațe (cazul de la Trip).

  9. Ana Răspunde

    Avem politie la Negresti? Minuneeeeee. Unde sunt? Ca eu nu vad pe nimeni sa patruleze pe strazi.

  10. Ana Răspunde

    Cand clasa politica locala se simte datoare fata de anumiti cetateni m-ai inchid si ei ochi sau se fac ca ploua, altfel cum mai obtin ei voturi.

  11. Cetatean Răspunde

    Nu pot fi deranjati votanti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.