Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Mizerie și mult praf. Navetiști din Satu Mare, revoltați: ,,Călătorim în condiții inumane”

Mizerie și mult praf. Mai mulți navetiști din județul Satu Mare s-au revoltat din cauza condițiilor în care sunt nevoiți să călătorească. ,,E inuman”, spun oamenii.

Este vorba de cursa spre Boghiș, iar navetiștii spun că autobuzele sunt pline de praf încă de anul trecut, atunci când drumurile erau în lucru. Oamenii au ajuns la capătul răbdării și cer ca mijloacele de transport să fie curățate.

,,Călătorim pe cursa Satu Mare – Boghiș în niște condiții inumane. A rămas același praf din toamnă când se făceau drumurile pe la noi, n-a curățat nimeni. Nu se mai poate așa”, spune un navetist.

6 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Olimpia Travel oferă servicii de 2 bani

  2. Vasile Răspunde

    Lăsați, că nici cei din Boghiș nu sunt civilizați.

  3. Unul Răspunde

    Adevarat ca: Transportatorul(care o fi el) trebuie sa intretina mijloacele de transport.Curatenie se poate face la capat de linie sau la terminarea curselor pe aceea zi. Dar si Calatorii trebiue sa contribuie la MENTINEREA curateniei,adica sa nu arunce gunoi si resturi ca la MASa in casa! Hai sa fie asta o regula pentru totii! Daca ai pretentia de la cineva ,dati si tu silinta/atentia!

    • Unu' Răspunde

      Da, ai dreptate, dar se vede că în autobusul respectiv n-a fost măturat și spălat de ani de zile! Ca să menții curățenia, ea trebuie să existe!

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Pai ce vreti de la taranii din Boghis. Aia nici asfalt nu au pe strada, si gunoiul il arunca in raul Crasna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.