Ultima actualizare: azi, 13:47

Locale

Organizația de seniori PNL a Municipiului Satu Mare și-a ales noua conducere

Recent au avut loc alegerile pentru organizația municipală de seniori a PNL Satu Mare. La ora actuală, această organizație numără peste 100 de membri și este în plin avânt. Președinte al organizației a fost ales dr. Mircea Raț, un liberal autentic, cu proiecte ambițioase de implementare a spiritului liberal în rândul unui număr cât mai mare de cetățeni ai orașului de vârsta a treia. Noua conducere este extrem de ambițioasă și își propune să se dezvolte în întreg municipiul.

Din partea conducerii au participat: deputatul Adrian Cozma, președintele organizației județene PNL, secretarul de stat Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL, subprefectul Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, Victor Ioan Cernea, consilier municipal PNL, Bianca Murgu, președintele organizației județene de tineret PNL și Alexandru Horvat, președintele organizației județene de seniori PNL.

,,Cred că trebuie să fim din ce în ce mai mult prezenți în mijlocul pensionarilor, astfel că va trebui să identificăm în fiecare cartier, spații unde să ne putem întâlni cu aceștia, să le explicăm ideile liberale de gestionare a pensiilor, în așa fel încât ele să fie echitabile, în acord cu contribuția fiecăreia, de-a lungul vieții active”, a declarat dr. Mircea Raț, noul lider al organizației municipale PNL de seniori.

2 comentarii

  1. Flaviu Răspunde

    Mă da ăla cu sacou in pătrățele nu a fost la PSD,curva mare ii și politică asta!?

    • c-block Răspunde

      … și parcă o vreme și la ALDE. Dacă bine țin minte. Traseiști am fost traseiști vom rămâne! Și ăștia ne conduc! De fapt numai trag de sfori exclusiv în interesele lor! 🤮😥😵😠

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.