Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Scandal monstru la un bar din județ. S-a enervat și a lovit cu sticle și scaune pe cine a apucat

Scandal monstru la un bar din județul Satu Mare. Un individ s-a enervat pe prietenul de pahar și l-a luat la bătaie, iar apoi i-a lovit pe toți cei care încercau să aplaneze conflictul. Acesta a pus mâna inclusiv pe sticle și scaune.

Potrivit informațiilor PortalSM, un sătmărean se afla pe terasa unui bar din județ, acolo unde consuma băuturi alcoolice alături de o altă persoană. În acest timp, cei doi au început o discuţie în contradictoriu, iar sătmăreanul a fost luat la bătaie de prietenul de pahar, care i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului şi al corpului, până când persoana vătămată a căzut la pământ.

În timp ce persoana vătămată se afla căzută la pământ, inculpatul a intenţionat să o lovească cu o sticlă, însă a intervenit o altă persoană, care a prins sticla, motiv pentru care inculpatul a lovit-o și pe aceasta cu palma la nivelul feţei. Ulterior, când individul a vrut să lovească cu un scaun, la faţa locului a ajuns o altă persoană care a încercat să aplaneze conflictul, însă individul a devenit și mai violent și a lovit-o și pe aceasta.

Fiind audiat, individul a recunoscut parțial faptele reținute în sarcina sa, în sensul că își amintește că a lovit două persoane, însă nu își amintește dacă a lovit-o și pe persoana care a intervenit ulterior să aplaneze conflictul.

În urma acestui eveniment, agresorul a fost condamnat la un an și o lună de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.