Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

Primii primari din Satu Mare care au semnat contractele prin Anghel Saligny. Investiţii imporante

Deputatul PNL Adrian Cozma a prezentat astăzi, la sediul partidului, primii trei primari din judeţ care au semnat contracte de finanţare pentru ivnestiţii importante prin programul Anghel Saligny. Este vorba despre primarii din comunele Medieşu Aurit şi Apa, dar şi din oraşul Ardud.

“Programul naţional de investiţii Anghel Saligny, despre care am vorbit destul de mult, începe să dea roade. S-au semnat primele trei contracte de finanţare ale celor trei primării, primari harnici, destoinici care au reuşit să semneze primele trei contracte din judeţul Satu Mare. De multe ori am spus că administraţiile liberale fac performanţă, uite că aşa este. Nu este simplu, nu este uşor să duce la îndeplinire, să faci toate formalităţile. Milioane de euro vor intra în lunile următoare în aceste comunităţi şi în fiecare comună din judeţul Satu Mare”, a spus Adrian Cozma.

Primarul comunei Medieşu Aurit, Marian Torok, a spus că proiectul pe care l-a depus prevede modernizarea drumurilor şi are o valoare de 7,7 milioane lei.

Primarul comunei Apa, Radu Trandafir, a arătat că a obţinut un contract în valoare de 12 milioane lei prin care va moderniza străzile din localităţile Apa şi Someşeni.

Primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, a semnat un contract de aproape 4 milioane de euro care vizează extinderea reţelei de apă şi canalizare în localtiatea Baba Novac şi instalarea unei staţii de epurare bio unică în România.

3 comentarii

  1. Ionut Răspunde

    Adriane….zi la ala din dreapta ta că mâna în buzunar se tine când stai de vorba cu cineva și de acel cineva te doare in pu…lă,….cum vă cam doare pe voi o ardeți acum cu ieșiri pentru că căutați voturi și capital politic,….fiind în căcat până în gât și riscând ca nici tu să nu mai pupi scaunul de deputat!!!

  2. ==== Răspunde

    Natie de Cumani din Mongolia.

  3. Nelu Răspunde

    se c-am vede de la distanta deficitul mental
    Neam de straita la coada vaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.