Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Şi-a înţepat soţia cu cuţitul şi a bătut-o cu mătura. Ea l-a iertat, de Valentine`s Day, după ce s-a jurat la preot!

Situaţie tensionată într-o familie din Satu Mare în cursul acestei luni din cauza alcoolului. Bărbatul şi-a agresat soţia, a înţepat-o cu cuţitul şi a bătut-o cu coada de la mătură. Ea aobţinut un ordin de restricţie, dar a renunţat la acesta de Valentine’s Day, după ce bărbatul s-a jurat la preot că nu mai bea.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi au trei copii și locuiesc împreună într-un imobil din Satu Mare. În data de 08.02.2023, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva bărbatului după ce acesta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice i-a provocat o tăietură cu cuţitul la piciorul stâng în partea inferioară, după care a lovit-o cu coada de mătură în zona spatelui, provocându-i acesteia mai multe răni.

În data de 10.02.2023 împotriva bărbatului a fost eliberat un ordin de protecție provizoriu pentru o distanță de 50 de metri.

În timpul săptămânii, bărbatul a fost la preot, a jurat că nu mai bea, care i-a şi eliberat o hârtie scrisă. Cu hârtia respectivă bărbatul s-a prezentat în faţa instanţei, chiar de Valentine’s Day, iar femeia l-a iertat.

Bărbatul a spus că regretă cele întâmplate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.