Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Spargere la o firmă din Satu Mare. Hoții au aruncat un flacon și au fost prinși

Spargere la o firmă din municipiul Satu Mare. Hoții au furat tot ce au apucat, cauzând un prejudiciu de mii de lei, și s-au făcut nevăzuți. Au făcut însă o greșeală și au ajuns pe mâna polițiștilor.

Potrivit informațiilor PortalSM, trei hoți au intrat pe proprietatea firmei, după ce, în prealabil, au tăiat plasa de sârmă a gardului împrejmuitor. Din autovehiculele şi anexele aflate pe acel teren, cei trei au sustras mai multe bunuri, respectiv mai mulţi acumulatori auto, sticle cu băuturi, un rotopercutor, un ferăstrău, o maşină de găurit, o maşină de şlefuit cu bandă, o combină muzicală și mai multe difuzoare, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Indivizii au încărcat toate bunurile sustrase în mașină, după care au vândut toate bunurile furate.

Doar că cei trei hoți, în timp ce furau bunurile, au consumat și câteva băuturi. Mai exact, la faţa locului au fost descoperite patru flacoane (pet-uri) cu conținut lichid, pe care au fost relevate fragmente de urme papilare cu ocazia cercetării la faţa locului. Fiind audiaţi, indivizii au recunoscut comiterea infracţiunii reţinute în sarcina lor şi au regretat săvârşirea acesteia. Cu toate că le-a părut rău, cei trei au fost trimiși după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.