Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Adrian Cozma, atac la Consiliul Judeţean: Trebuie tăiat în carne vie! Rateuri de răsunet!

Deputatul PNL Adrian Cozma a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că trebuie “tăiat în carne vie” la Consiliul Judeţean Satu Mare, arătând că lucrurile merg din prost în şi mai prost.

El a dat mai multe exemple.

“Este nevoie de o cu totul altă abordare la Consiliul Judeţean. Direcţia în care se îndreaptă Consiliul Judeţean şi managementul pe care îl are Consiliul Judeţean este unul defectuos. Roade nu a dat în ultimii ani. Vă dau nişte rateuri de răsunet ale Consiliului Judeţean. Este inadmisibil să pierzi finanţare pe fonduri europene, este vorba despre proiectul RO-HU pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Am făcut adresă şi am primit de la ministrul Cseke următorul răspuns: Consiliul Judeţean Satu Mare a renunţat la acel proiect invocând procedura stufoasă şi războiul din Ucriana. Este inadmisibil să spui: nu vreau să mă ocup de un proiect pentru că este prea complicat. Este mai uşor să mergi cu mâna intinsă să soliciţi 120 de milioane de la CNI. E şi asta o realizare. Dar de ce nu suntem în stare să atragem finanţări europene?”, a spus Cozma.

Potrivit acestuia, ar fi probleme şi la Aeroportul Satu Mare, existând riscul de a pierde proiectul

“Acolo nu se lucrează, nu este eficienţă. Poate unii nu au înţeles în august de ce a trebui să spunem Stop, nu mai participăm în această conjunctură la Consiliul Judeţean, nu mai girăm acest management şi am ieşit din acea coaliţie de la Consiliul Judeţean şi municipiu. Acesta este unul dintre motive. Noi am venit cu soluţii. Judeţul acesta merge într-o direcţie greşită cu această abordare”, a spus Cozma.

Deputatul consideră că Pataki ar trebui să rezolve şi problema câinilor fără stăpân.

“Este o problemă pe care preşedintele CJ ar trebui să o rezolve. S-au oferit primari să dea teren într-o anumită comună. Nu este interes. Va trebui să moară şi în Satu Mare, Doamne fereşte, cineva sau să fie sfâşiat de câini să realizăm că Consiliul Judeţean are rolul de a gestiona problemele din judeţ?”, a arătat Cozma.

În urma demisiei consilierului vicepreşedintelui PSD, Oliviu Buzgău, Cozma a afirmat că aceştia nu au atribuţii iar preşeidntele Pataki arată o umilinţă faţă de români.

“Am văzut un lucru, nu au vicepreşedinţii atribuţii. Această umilinţă, şi nu vreau să apăr PSD-ul, dar e o umilinţă la adresa partenerilor români. Să nu ai de 6 luni atribuţii… Dacă vicepreşedinţii Consiliului Judeţean nu au atribuţii, ce să facă consilierii? Aceasta este imaginea clară a relaţiei şi a modului în care UDMR înţelege să colaboreze cu partidele. Noi am luat o decizie în august. Niciun partid nu a plecat de la putere, eu nu am vrut să mă întrebaţi ce am făcut acolo, am stat un an jumate am văzut că nu funcţionează, plecăm acasă şi mai vedem în 2024 vom spune: Domnule preşedinte, mai lasă şi pe alţii că am văzut că în 8 ani ne-aţi dus de gard”, a spus Cozma.

În opinia sa, trebuie regândit tot aparatul.

“La Consiliul Judeţean trebuie regândit tot, conform Codului Adminsitrativ, acolo nu se face treabă. În foarte multe instituţii subordonate lucrurile merg prost şi din rău în mai rău. Este nevoie de o regândire a întregului aparat şi trebuie tăiat în carne vie”, a mai spus liderul PNL.

 

 

24 comentarii

  1. Halal Răspunde

    Cozma sa ne explice ce atributii are finusau beseni veler, sa ne prezinte si fisa postului si controalele efectuate ca secretar de stat la Paduri si activitatea lui de vicepresedite la consiliul judetean, in afara de prezentari si poze la lansari de carte si muzee, ce a facut pt satu mate, nota 4 stai jos cozma ca n ai facut nimoic pt orasu asta de cand esti in guvern

  2. Soso Răspunde

    Daca incepeti cu ” sa taiem in carne vie” nu va vad bine la alegeri! Deja ati scazut de tot in sondaje!Multi din functionari n-au obiectul muncii, se vede dupa cum stau la tigara sau vara pe bancile din fata Primariei!Unii au prea mult, altii mai nimic..plimba 2 hartii.

  3. Daca Răspunde

    Daca ar face precum și zice ar fi ok! Sa nu fie chestia aia cu popa “ce zice si ce face”

  4. #nuvotămincompetenti Răspunde

    Adiță iara??? Iara nu stai drept ??? Pedelist împuțit !!! Rușinea Județului
    Javra!!! SUNT ȘI RĂMÂN LIBERAL! Da asta o sa plătească scump in 2024 , nemernic , Silaghi scrie pe cv-u tău
    Obraznicule

  5. Francisc Răspunde

    De data asta Cozma zice foarte bine de gasca de puturosi-incompetenti aciuata la cj !! Cel putin jumatate dintre cei de acolo ar trebui sa “zboare” !URGENT !!

  6. Cocos Răspunde

    Liderul PNL ?

  7. Borsa Răspunde

    Unde a ajuns PNL Satu Mare: un patrid istoric este condus de un corigent si repetent de la Forestier, fost si actual traficant de tigari 😢
    Un patrid care a avut lideri importanti, intelectuali, oameni ca Puiu Dragos, Viorel Buda, av. Bancea, dr. Enatescu, Ov. Silaghi…
    Azi doar neamuri si niste golani: Beseni, Pop Romeo, Cernea!
    Ne meritam soarta 🙁

  8. Flaviu Răspunde

    Adriane ești gata ca bateria, degeaba încerci să dregi busuiocul și să faci voturi că tot pe lângă in 2024 vei șuta, PSD cu UDMR vor face alianță și tu vei rămâne pe tușă,cu toate figurile tale ,fiind debarcat de la conducerea PNL Satu Mare.

  9. ==== Răspunde

    Natie de Cumani din Mongolia.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ungurii sunt de vină că ai venit pe lume. 🤮

      • Gogu Răspunde

        De fapt da, pt ca ma-sa e unguroaica 😂
        Corcitura dracului

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Ăștia-s cei mai gălăgioși. Sunt un fel de nici-nici dar nu ai tu grije să vezi tu ce de turuie ungurește cum trec de Petea. Nu-mi venea să cred când am auzit pe unii pe aicea mai rrumuni cum vorbesc dincolo! Și nu unul-doi! Inclusiv ăsta din articol! Mare fals. Oare cât a costat că se afișeze Duma pe lângă el? Că vorba vine acum doi ani erau mai mult decât la cuțite. Că nici nu se putea să fie în aceeași încăpere!

  10. George Răspunde

    Da s-a împăcat Duma cu Adisor,parcă erau la cuțite!?

  11. Norick Răspunde

    Trebuie UDMR să dispară de la guvernare și de la ciolan în întreaga țară…. sunt niște hoți și niște mafioți!!!!

    • Alin Răspunde

      ….macar UDMR fură in liniște nu își rup gatul unii cu alții pentru cocoveti!!!

    • Norick Răspunde

      Tu vorbesti de hotie hombre ? Nu esti in stare sa folosesti un nickname propriu cioban jegos ce esti.
      Pun pariu, ca tu ai fost hotu’ ala din magazine,care a ciordlit napolitane si biscuiti… 😛 😀 Manca-te-ar jaru’ 🙂 😀

  12. Atti Răspunde

    Discursul asta cu “trebuie taiat in carne vie” probabil l-ati invatat toti cei din PNL la ceva reuniune dea voastra!
    Mai este un erou exact ca si dumneata domnule Cozma la fraiele Judetului Caras-Severin…la fel si ala…face…schimba…taie in carne vie…de fapt a si inceput sa faca unele lucruri , numai ca pe parcurs si-a prins putin urechile.
    Ideea e ca daca vrei sa schimbi ceva…trebuie schimbate legi…proceduri s.a….degeaba vii tu domnule Cozma si imi povestesti moartea capriarei, cum tai tu in carne vie , expresie care se traduce in cazul tau si al majoritatii politicienilor actuali , cu: “pleaca ai vostri si vin ai nostri”.

  13. Cosma Răspunde

    Vreti schimbare? Dizolvarea parlamentului si a clasei politice! IN ACID!
    Apoi, punct si de la capat. In caz de nevoie … din nou.
    Repetitia este mama invataturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.