Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Bătaie ca în filme în Carei. Șase persoane au ajuns la spital

Șase persoane din municipiul Carei s-au încăierat în mijlocul drumului, luptându-se cu sticle sparte. Toate au suferit leziuni provocate de la cioburile de sticlă. Scandalagiii au ajuns în faţa judecătorilor şi au primit amendă penală. Sentinţa a fost dată la finalul săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor PortalSM, scandalul a izbucnit în timp ce un cuplu se îndrepta spre casă, când o persoană l-a abordat pe bărbat, după care au început să se certe pe fondul unor probleme mai vechi.

Potrivit declarațiilor celor implicați, după discuția între cei doi bărbați, o femeie a agresat-o pe iubita unuia dintre bărbați. Femeia a prins-o de păr și, cu o sticlă de bere spartă pe care o avea în mână, a zgâriat-o în zona arcadei drepte. Apoi, au mai intervenit două femei care au trântit-o la pământ.

Organele de poliție au fost sesizate despre bătaie de cei aflați la locul incidentului. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că persoanele aveau asupra lor cioburi provenite dintr-o sticlă spartă cu care au lovit mai multe persoane cărora le-a cauzat multiple leziuni.

În urma altercației, un bărbat prezenta leziuni în zona capului și a mâinilor, altul a fost tăiat la mână cu o bucată de sticlă, un alt bărbat a fost tăiat în zona dorsală a toracelui, cel de-al patrulea bărbat a fost lovit în zona antebrațului drept, femeia a fost zgâriată cu sticla în zona gâtului, şi i-a fost smuls păr din scalp, iar cea de a doua femei a suferit leziuni la nivelul urechilor și în zona gâtului.

Acum, persoanele care au participat la bătaie trebuie să achite suma de 1.200 de lei cu titlul de amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

7 comentarii

  1. doi Răspunde

    tiganimo ,dece nu sunt la auschwitz?

  2. Go to India Răspunde

    Nu stiu ca in asemenea cazuri de ce sunati la Politie… lasati sa functioneze selectia naturala 😉 doar asa se mai raresc

    • comentator Răspunde

      Păcat că nu avem ceva fabrică de săpun prin preajmă. Că pe ăștia nu-i vei civiliza nicicum.

  3. H&R Răspunde

    Daca erau vaccinati nu ajungeau la spital. Si cu boosterul facut bineinteles.

  4. HH Răspunde

    Activitati outdoor, un fel de team building. Se impart idei intre ei.
    In sfarsit vedem si noi oameni seriosi, fara telefoane, tablete, trotinete electrice.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Măi ce vorbești? Alea ce zici tu sunt deja la amanet!😮😵😉 Dar aia cu team bulding e banc bun! 👍🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.