Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cele mai bune surse de inspirație pentru pariorii leneși

Mereu e responsabilitatea pariorului să se documenteze pentru biletul său. Dar asta nu înseamnă că nu-și poate lua și niște surse de inspirație de top, mai ales dacă îl și “mănâncă” puțin lenea atunci când e vorba să-și analizeze partidele. Putem vedea mai jos la ce surse e indicat să apeleze în acel moment.

Site-urile de rezultate și statistică

Desigur, site-urile gen Flashscore sau Opta Data sunt folosite de toți pariorii, însă aceste tipuri de site-uri sunt ideale pentru pariorii leneși tocmai pentru că pun absolut fel de fel de informații utile la dispoziție. Poți afla ultimele rezultate ale unei formații sau ce date statistice s-au înregistrat în ultima partidă. Cu ajutorul acestor informații, devine mult mai ușor să-ți formezi o opinie despre ce pronostic ai putea juca.

Și aceste locații de pe internet sunt excelente pentru orice fel de pont ai căuta să joci. Dacă ești avid pe ponturile pe cartonașe, atunci site-uri precum Soccerway ori WhoScored vin cu statistici pentru fiecare arbitru care e la centru într-un campionat important. Cu un simplu click, chiar și cel mai leneș parior se poate lasă inspirat de date statistice precise și updatate la fiecare etapă.

Și nu doar cei care pariază pe fotbal se pot simți norocoși în momentul în care ajung pe aceste site-uri. Sunt informații prețioase și la alte sporturi importante, cum ar fi handbal, baschet sau tenis.

Tipsteri profesioniști

Sunt persoane care au acumulat experiență în domeniul pariurilor sportive, iar acum doresc să o împărtășească, în mod gratuit, cu ceilalți pasionați de sport și de pariuri. Îi găsești pe diferite site-uri de profil, inclusiv pe pariez-online.ro. Vin cu analize proprii, bogate în informații, astfel încât pariorii nici nu mai sunt nevoiți să facă un research. Totuși, un sfat ar fi să te informezi și tu măcar puțin înainte de a urma sfatul unui tipster profesionist.

Dar dacă toate informațiile vitale sunt în articol, e clar că toată munca e deja făcută. Îți ia probabil doar vreo două-trei minute ca să-l parcurgi și să vezi pronosticul de la final. Majoritatea site-urilor unde activează tipsteri profesioniști au și un bilanț al acestora, ca să vezi care e în formă în acel moment.

Atenție însă la cei care promit că-ți dau ponturi pariuri sigure contra cost. Nu există pronosticuri 100% câștigătoare dinainte de startul partidelor. Iar cei care îți cer bani pentru așa ceva doar vor să te păcălească.

Site-urile oficiale ale cluburilor/sportivilor și competițiilor

Accesează site-urile oficiale ale formațiilor care se duelează și/sau al competiției în care au meci și practic ai toate informațiile necesare pentru a putea pune un pronostic documentat. Nu trebuie nici să cauți foarte mult, fiindcă, de regulă, știrile de ultimă oră sunt pe prima pagină. Vezi de toate, de la echipele probabile până la absenți sau starea vremii. Ai informații utile adunate la un loc, fără să mai fie nevoie să parcurgi și alte site-uri.

Acum, depinde și de cât de complex e pronosticul pe care vrei să mizezi. S-ar putea să nu fie suficient să accesezi doar aceste site-uri. Dar pentru pariorul leneș, care probabil joacă de placere, pe un bilet cu bonus dublu, e mai mult decât suficient. Atunci când pui multe evenimente pe un bilet, e nevoie să le parcurgi la foc automat, pentru a nu pierde toată ziua cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.