Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Peste 12 tone deșeuri oprite în PTF Petea. Camionul nu a fost lăsat să intre în țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare, nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărcat cu produse second-hand, constând în mobilă și saltele, întrucât șoferul nu a putut prezenta documentele legale.

Marți, 28 februarie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean ucrainean în vârstă de 50 de ani, conducând un automarfar marca Scania, înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, 12.100 kg articole second-hand (mobile și saltele), provenite din Germania pentru o societate comercială din județul Suceava.

Polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul comisarilor din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare. Aceștia au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul țării noastre, deoarece șoferul nu a putut prezenta un certificate de curățare pentru marfa din mijlocul de transport.

În acest caz, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.


Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    N-apoi viszla la ungaria. Sa sara oparitii de la mongolia.

  2. #pevecistăpâni Răspunde

    D-apoi aia tu știi că noi (adică firmă de România care bagă ronghiurile în casă) mai și plătește pentru ele? Toți ăștia care exportă ar fi fraieri să nu încerce să ni le vândă dacă noi suntem doritaori. Unde mai auzi în Europa de așa ceva? Mândri și rupți în kuuur. Exact aia suntem. Du-te la un second hand când vine “marfă nouă” să vezi ce bătaie este! De aia să te îngrijești nu de asta! Că de nu am cumpăra nimeni nu ar mai încerca să bage de astea în țară! Comprende amigo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.