Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Gest de milioane. O firmă a donat tot mobilierul pentru Casa Eliezer

Gest de milioane. O firmă din județul Satu Mare a donat tot mobilierul pentru Casa Eliezer. Astfel, tinerii ieșiți de sub tutela statului se vor putea bucura de condiții de trai extraordinare, ce îi va motiva să se străduiască și mai mult pentru a-și croi un drum în viață, spun cei de la asociația Eliezer.

,,Mereu fascinați de modul minunat în care Dumnezeu ne scoate în cale oameni buni și frumoși la suflet exact atunci când avem nevoie, azi ne îndreptăm recunoștința și aprecierea fără margini spre un om de o generozitate și sensibilitate aparte.

Doamna Elena Birtoc este omul care ne-a luat o mare povară de pe umeri atunci când a hotărât ca firma dânsei, „Carel Woodworks” din Vetiș, să sponsorizeze Casa Eliezer prin mobilarea tuturor încăperilor – un gest care ne copleșește, dar ne și bucură nespus, deoarece simțim că astfel vom face un pas uriaș spre finalizarea proiectului nostru !

La un calcul rapid realizăm la ce costuri uriașe se ridică dotarea camerelor, a bucătăriei, a biroului, cu mobilierul necesar, iar cuvintele noastre sunt prea simple și puține pentru a putea mulțumi cum se cuvine. Datorită sprijinului financiar substanțial, noii locatari ai Casei Eliezer, tinerii noștri ieșiți de sub tutela statului, se vor bucura de condiții de trai extraordinare, ceea ce îi va motiva să se străduiască și mai mult pentru a-și croi un drum în viață”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.